Neler Yeni

Protein Tozu Kullanabilr miyim?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Dostlar selam okulda her gün her tenefüs basketbol oynayan birsiyim, ayrıca boş zamanlarımdada basketbol oynarım veya koşarım. Ancak yeterli beslenemiyorum bu aralar daha yükseğe sıçramak için bacak antrenmanları yapıyorum bunun yanında protein tozu kullanırsam gelişimime katkı sağlar mı? Protein tozu vücut geliştirmek için değilde günlük spor için kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
Dostlar selam okulda her gün her tenefüs basketbol oynayan birsiyim, ayrıca boş zamanlarımdada basketbol oynarım veya koşarım. Ancak yeterli beslenemiyorum bu aralar daha yükseğe sıçramak için bacak antrenmanları yapıyorum bunun yanında protein tozu kullanırsam gelişimime katkı sağlar mı? Protein tozu vücut geliştirmek için değilde günlük spor için kullanılır mı?
tabii ki katkı sağlar ama ölçüsüz yapılan her iş gibi çok sağlıklı olmaz kilona göre protein alman gerekiyor biraz araştırma yapıp onunda ölçüsünü bulabilirsin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
günlük spor için kullanmanı tavsiye etmem.
Protein Tozu eğer vücutta fazla birikir ve harcanamazsa zehirlenme yaşarsın ölüme bile sürükler

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
günlük spor için kullanmanı tavsiye etmem.
Protein Tozu eğer vücutta fazla birikir ve harcanamazsa zehirlenme yaşarsın ölüme bile sürükler
Yanlış bir bilgi. Ne alaka harcanamazsa ölüme bile sürükler bu pre-workout mı ki harcansın ya da etkisi geçsin, dümdüz protein.

Günde 2 ölçek alman senin için yararlı olacaktır, bir sıkıntı yaşamazsın ancak yeterli besleniyorsan hiç gerek yok. KiloX2 katı olacak şekilde ihtiyacın olan protein oranını hesaplayabilirsin.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Yanlış bir bilgi. Ne alaka harcanamazsa ölüme bile sürükler bu pre-workout mı ki harcansın ya da etkisi geçsin, dümdüz protein.

Günde 2 ölçek alman senin için yararlı olacaktır, bir sıkıntı yaşamazsın ancak yeterli besleniyorsan hiç gerek yok. KiloX2 katı olacak şekilde ihtiyacın olan protein oranını hesaplayabilirsin.
ben aşırı alınmasından bahsettim ayrıca öldürür konusunda haklısın yanlış biliyormuşum

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
ben aşırı alınmasından bahsettim ayrıca öldürür konusunda haklısın yanlış biliyormuşum
Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bunun da fazlası zarar tabii ki. Ben günde 2 ölçek alıyorum bazen 3 ölçeğe de çıktığım oluyor.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bunun da fazlası zarar tabii ki. Ben günde 2 ölçek alıyorum bazen 3 ölçeğe de çıktığım oluyor.
Hocam günlük bir bilemeden zar zor iki öğün yiyorum ancak yediğimdede 500 gram makarna 6 yumurta vs yiyorum, sizce protein tozu kullanmalı mıyım?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hocam günlük bir bilemeden zar zor iki öğün yiyorum ancak yediğimdede 500 gram makarna 6 yumurta vs yiyorum, sizce protein tozu kullanmalı mıyım?
Günlük aşağı yukarı 50 gram protein anca alıyorsunuz fazlasıyla yetersiz. Kilon kaçtı ?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük aşağı yukarı 50 gram protein anca alıyorsunuz fazlasıyla yetersiz. Kilon kaçtı ?
70 kilo civarıyım, istersem çok kolay kilo alabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hangi protein tozunu tavsiye edersiniz, hem basketbol hemde gündelik kullanım için.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Antrenmandan sonra mı yoksa önce mi kullanmalıyım?
Günün herhangi bir saatinde kullanabilirsin ama antrenmandan hemen önce kullanmanı tavsiye etmem. Antrenman sonrası senin için daha iyi olur.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Günün herhangi bir saatinde kullanabilirsin ama antrenmandan hemen önce kullanmanı tavsiye etmem. Antrenman sonrası senin için daha iyi olur.
Hocam sporsuz günlerde vesaire günlük ihtiyacım kadar kullansam sorun yaratmaz değil mi?

Top Bottom