Protein tozu nasıl kullanılır?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar spora yeni başladım pek bilgim yok diğer bütün konularım aynı konu üzerinde neredeyse günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum çünkü günde 3-5 yumurta akşamda tavuk yetmiyor tavuğuda az koyuyorum bütçem yetmediği için bu nedenle hergün mü protein tozunu tüketmeliyim yoksa 2 günde bir sporda mı? ve fitnese giderken orada antreman öncesimi tüketmeliyim yoksa antremandan sonra mı? 2 günde bir yulaf yiyecem 2 günde bir sabahları yulafın içine protein tozu katmayı düşünüyorum diğer gün ise öğlen süt ile içmeyi yada spor öncesi veya sonrası yardımcı olur musunuz yazımdan göreceğiniz üzere kafam karıştı nasıl kullanılır bu toz

Kilonu baz al başlangıc için 70 kilo içinse 70gram protein yeter
spordan sonra suyla al.

Kilonu baz al başlangıc için 70 kilo içinse 70gram protein yeter
spordan sonra suyla al.
3-5 yumurta sabahları akşamda 100-200gr tavuk 40 50 civarı protein yapıyor galiba 88 89 kiloyum galiba 1 ölçek protein tozunda ne kadar protein var birde ondan atsam günlük yeter gibi sence? suyla tadı kötü oluyor süt varken tercih etmek istemiyorum amada süt deriyi kalınlaştırıyor diyorlar çok kararsızım

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar spora yeni başladım pek bilgim yok diğer bütün konularım aynı konu üzerinde neredeyse günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum çünkü günde 3-5 yumurta akşamda tavuk yetmiyor tavuğuda az koyuyorum bütçem yetmediği için bu nedenle hergün mü protein tozunu tüketmeliyim yoksa 2 günde bir sporda mı? ve fitnese giderken orada antreman öncesimi tüketmeliyim yoksa antremandan sonra mı? 2 günde bir yulaf yiyecem 2 günde bir sabahları yulafın içine protein tozu katmayı düşünüyorum diğer gün ise öğlen süt ile içmeyi yada spor öncesi veya sonrası yardımcı olur musunuz yazımdan göreceğiniz üzere kafam karıştı nasıl kullanılır bu toz
Bilmiyorum

3-5 yumurta sabahları akşamda 100-200gr tavuk 40 50 civarı protein yapıyor galiba 88 89 kiloyum galiba 1 ölçek protein tozunda ne kadar protein var birde ondan atsam günlük yeter gibi sence? suyla tadı kötü oluyor süt varken tercih etmek istemiyorum amada süt deriyi kalınlaştırıyor diyorlar çok kararsızım
Suyla alrsan daha hızlı vücud işler tada bakma spor yapıcaksan, başlangıç içinde de dediğin değerler yeter.
bir ölçekde 19-25 arası oluyor genelde.

Öncelikli tavsiyem kendini sadece protein olarak programlama. Tabii ki al ama kalori açığın da olmasın. Fazla protein almak seni fazla geliştirmez. Spor olmayan günlerde toz kullanmadan hedefine ulaşmana uzak isen bir ölçek al. Spor yaptığın günler antrenmanını bitir ve yarım saat sonra protein tozu çakabilirsin bir ölçek. Protein kaynağı olarak öneri istersen tavuk şnitzelde ortalama 15-17 gram protein var. Yumurta ile de destekliyorsun zaten kahvaltına bide lor peyniri ekle. Ama dediğim gibi proteinin fazlası yaramaz sana hedefinin yarısını alsan sana yine yeterli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanım önerisi olarak suyla tadı çekilmez oluyor sütle daha rahat içersin hemde kemik bağırsak gelişimin desteklenir. Düzenli suyunu içersen creatin öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri