Ben spora baslmadan once 5 dk once icenleri gordum ben icmiyorum amaprotein tozunu spor yaparken yanında alıyordum bunu birisi uyardı ama bana o da fazla bişey biliyor gibi gelmedi acıkcası
Evet spor yapmada önce alman daha sağlıklı olur.1 saat önce alman daha sağlıklı olucaktır.
knk 105 kilo birisiyim şimdi adama bişey sorarak götünü kalkdırmak istemiyormVücut durumuna göre kullanılması lazım. Farklı farklı protein tozları mevcut. Kullandığın toza göre değişir. Hem önce Hem sonra içilmesi gereken tozlar da var. Yaptığın antrenmana göre bile değişir. Hocanla berabe yapıyorsan sporu tavsiye alabili
Hocam bana inan ki günün en en en önemli öğünü kahvaltıdır. Kesinlikle yapmamayı düşünmeyin. 2 öğün yemek yiyebilirsiniz veya porsiyonları küçültebilirsiniz. Fakat en azından haşlanmış yumurta yemenizi tavsiye ederim.yağ oranı düşürmek için kahvaltı yapmıyorum spor yaparken direk protein kullanıyorm
Ayrıca protein tozu ile yaptığın sporun ilerde zararı olabiliyor. Sporu bıraktıktan sonra derinin sünmesi gibi. Kullanmadan önce bir araştır derim.Hocam bana inan ki günün en en en önemli öğünü kahvaltıdır. Kesinlikle yapmamayı düşünmeyin. 2 öğün yemek yiyebilirsiniz veya porsiyonları küçültebilirsiniz. Fakat en azından haşlanmış yumurta yemenizi tavsiye ederim.
el elden üstündür kardeşim bunda gücenecek bişe yoklknk 105 kilo birisiyim şimdi adama bişey sorarak götünü kalkdırmak istemiyorm