Neler Yeni

Protein tozunun tadı kötü geliyor

liluzivert

80+ Bronze
Tamam pahalı da kaç öğün yemeğe denk geliyor biliyorsun değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırken bir kere alıyorsun zaten o tavuğu alırken çoktan masrafını geçmiş oluyorsun
Aynı paraya aldığın tavuktan aldığın protein 2 katı falan

Hocam araştırın isterseniz tavuğun içindeki saf proteini baz alırsanız ve düzgün bir hesap yaparsanız ortalama yarı yarıya uyguna geliyo hesaplayın isterseniz tabi tozu içmesi çok çok daha kolay orası ayrı konu he birde tavuktan daha ucuz protein kaynakları var lor peyniri gibi onları işin içine katmadım bile
Yok gelmiyor protein tozu sadece protein değil 2300 g ın yüzde 70 80i falan protein oluyor besin değerlerine bakın basit bir tavuk bonfile hesabıyla anlayabilirsiniz dediğiniz gibi olsaydı herkes protein tozu içerdi tavuk falan yiyeceğine
protein tozu zengin işi olmazdı

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Aynı paraya aldığın tavuktan aldığın protein 2 katı falan

Yok gelmiyor protein tozu sadece protein değil 2300 g ın yüzde 70 80i falan protein oluyor besin değerlerine bakın basit bir tavuk bonfile hesabıyla anlayabilirsiniz dediğiniz gibi olsaydı herkes protein tozu içerdi tavuk falan yiyeceğine
protein tozu zengin işi olmazdı
:D zaten bende tavuğun daha uygun geldiğini yazmıştım ama tam anlatamadım herhalde

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Arif
supplementlerin bisküvili protein tozunu aldim ama gecmiyor icemiyorum bir türlü.
Bilsem almazdım ama aldık bir kere. Ne yapmalıyım tadının değişmesi için, nelerle karıştırabilirim param ziyan olsun istemiyorum
Hangi markanın hocam? Ayrıca aklınızda bulunsun mide bulandırmayan tek aromalı Protein Tozu çikolatalı olanıdır. Muzlu olsun çilekli olsun kurabiyeli olsun hepsi bir süre sonra mide bulandırır en sağlamı çikolatalı olanıdır hem mide bulandırmaz hem içimi rahattır.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Protein tozu öğün yerine geçmez zaten. Tavuğunu etini yiyeceksin çok sıkışık zamanda eğer yemek yiyemiyorsan bunu protein tozuyla gidereceksin. Eğer düzenli besleniyorsan 2kg’lik bir toz en az 2 ay götürmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Evet o kadar koyuyorum sayılır

Diğer türlü masraflı oluyor yoksa tabii ki proteini besinlerden almayi tercih ederim

Usta geçmiyor boğazdan midem bulaniyor, ben iki dakka karisim iceyim protein ihtiyacim aradan ciksin istiyorum tadı güzel önerin varsa açığım

Denerim teşekkürler
Deneme oyle bi şey sakın kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
Protein tozu içme ölürsün sakat kalirsin cocugun olmaz karin evi terk eder

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Muhammed efe
supplementlerin bisküvili protein tozunu aldim ama gecmiyor icemiyorum bir türlü.
Bilsem almazdım ama aldık bir kere. Ne yapmalıyım tadının değişmesi için, nelerle karıştırabilirim param ziyan olsun istemiyorum
Soğuk su daha içilir yapar veya süt ile. Her mideye iyi gelmez. Çikolatalı daha iyi olurdu aslında.

Top Bottom