140 tl aldim orjinal diye bluetooth destekliyor diyorO kolda Bluetooth yok, PlayStation ile bi kanal aracılığıyla iletişim kuruyor. Ben önceden orijinal ps3 kolunu bağlamayı denemiştim program falan indirmiştim yinede pek düzen tutmamıştı. Sonra gittim bimden ps3 kolu aldım 50 liraya pc uyumlu olanlardan, şimdi kablo ile bilgisayarda sorunsuz kullanıyorum
kabloyla sorunsuz calisiyoda kablosuz istiyorumO kolda Bluetooth yok, PlayStation ile bi kanal aracılığıyla iletişim kuruyor. Ben önceden orijinal ps3 kolunu bağlamayı denemiştim program falan indirmiştim yinede pek düzen tutmamıştı. Sonra gittim bimden ps3 kolu aldım 50 liraya pc uyumlu olanlardan, şimdi kablo ile bilgisayarda sorunsuz kullanıyorum
Bağlamaya çalıştığınız Cihazda Bluetooth var mı hocam tam olarak bağlanmadaki sorun nedir140 TL aldim orjinal diye bluetooth destekliyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kabloyla sorunsuz calisiyoda kablosuz istiyorum
Eğer Bluetooth destekliyor olsaydı telefona bilgisayara direk Bluetooth bağlantısı üzerinden bağlayabilirdik ben önceden her türlü yöntemi denedim program falanda kurmuştum yinede yarım yamalak oluyodu tuşların bazıları çalışmıyordu140 TL aldim orjinal diye bluetooth destekliyor diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kabloyla sorunsuz calisiyoda kablosuz istiyorum
Kablosuz desteği ile bluetooth desteği aynı şey değil.bilgisayara dongle aldim calisiyor kolunda kablosuz destegi var fakat bir turlu eslesmiyo