Kırık sadece belli sürümlerde oluyor. İnternetten alırsan sürümüne bakman lazım. En son baktığımda 5.05, 5.55 ve 6.72 sürümleri kırıktı. Alacaksan kesinlikle 6.72 sürümü olsun. Normal kırık alacaksan sorun olmaz (7.02 sürümlerini de az kalmıştı). Tek sıkıntısı internete bağlanamazsınız.PS 4 almayı düşünüyorum ama kırık mı yoksa orijinal mi alsam bilemedim ikisinin de artıları ve eksileri var sizce ne almalıyım ?
Param yokŞimdi eski PS3 olsa, kırık al derdimde, bu PS4 oyunları, bence çok kaliteli. Çok büyük kul hakkıdır.
Hayır hocam zaten online oyunlar için almıyorum zaten amacım hikayeli oyunları oynayabilmek.Bazı sürümler kırılıyor onu bulup alman lazım birde online olmayacak artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param yok
Al gitsin ozamanHayır hocam zaten online oyunlar için almıyorum zaten amacım hikayeli oyunları oynayabilmek.
Zamanla alınır be. Gerçekten ucuza satıyorlar oyun CD'lerini ve ileride bir koleksiyonun olur.Bazı sürümler kırılıyor onu bulup alman lazım birde online olmayacak artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param yok
Napicam koleksiyonu PS2'de ki gibi satıcakmıyım sonra 5 10 lirayaZamanla alınır be. Gerçekten ucuza satıyorlar oyun CD'lerini ve ileride bir koleksiyonun olur.
Satmak için yapılmaz ki. Anıların olur. Hey gidi günler dersin ileri de .Napicam koleksiyonu PS2'de ki gibi satıcakmıyım sonra 5 10 liraya
Bilmiyorum artık zamanın ve paran olduğu sürece olabilirSatmak için yapılmaz ki. Anıların olur. Hey gidi günler dersin ileri de .
Bir CD alırsın eline ve dersin ki, bunun bölümü çok zordu be!
Zaten bir çok oyunu tam çözüm oynadığın zaman, para biriktirmeye ve oyun almana vaktin olabilir diye düşünüyorum.Bilmiyorum artık zamanın ve paran olduğu sürece olabilir
Tercih meselesiZaten bir çok oyunu tam çözüm oynadığın zaman, para biriktirmeye ve oyun almana vaktin olabilir diye düşünüyorum.