Arkadaşın bu işlerden hiç anlamıyormuş. En az iki kat güç farkı var. Kesinlikle ps5 daha iyi. Sadece psplus aboneliği alarak PS collection oyunlarına erişilebilir.Oyunlara 600-800 TL veremiyorum. GTA 5 COD BF oynayacağım 4K tv im yok. bir arkadaşım %85 aynı güçteler dedi. sizce hangisini almalıyım.
Xbox Series X alsam ? daha mantıklı değil mi ?Arkadaşın bu işlerden hiç anlamıyormuş. En az iki kat güç farkı var. Kesinlikle ps5 daha iyi. Sadece psplus aboneliği alarak PS collection oyunlarına erişilebilir.
Bütün mesajları okumadım. PC var mı? Varsa Xbox mantıklı değil. Pcde de aynı şeyler var. PS özel oyunları ile PC ve xboxdan ayrılıyor.Xbox Series X alsam ? daha mantıklı değil mi ?
PC var ama imzadaki.Bütün mesajları okumadım. PC var mı? Varsa Xbox mantıklı değil. Pcde de aynı şeyler var. PS özel oyunları ile PC ve xboxdan ayrılıyor.
oyüzden karne indiriminden yararlanarak XSX alıcam sonra 4 k 144 hz bir şey çekerim.Ps4 yeni çıktığında ps3 almış biri olarak her zaman konsollarda yeni nesil almak lazım
oyunlara para veremeyeceksen 4 pro al.Oyunlara 600-800 TL veremiyorum. GTA 5 COD BF oynayacağım 4K tv im yok. bir arkadaşım %85 aynı güçteler dedi. sizce hangisini almalıyım.
PS4 pro daha iyi fakat ps5 e gta 5 in büyük versiyonu gelecek adını unuttum şimdi genişletilmiş versiyonPS 5 e ailem %90 almaz.
XSX alsan gamepass le ?oyunlara para veremeyeceksen 4 pro al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PS4 pro daha iyi fakat ps5 e gta 5 in büyük versiyonu gelecek adını unuttum şimdi genişletilmiş versiyon
Bilmiyorum XSX e gelecekmi.XSX alsan gamepass le ?
PS özel oyunları senin için önemli değilse Xbox da olabilir. Ben PS5 alıp PS+ Collection kütüphanesini sömüreceğim şahsen. Sonrasında hevesimi alırsam zarar etmeden hatta belki kar bile ederek satarım belki konsolu sevip devam ederimXbox Series X alsam ? daha mantıklı değil mi ?
Ps özel oyunlarıyla kapışılamaz adamlar yapıyor bu işi şahsen konsol alsam Ps den şaşmamPS özel oyunları senin için önemli değilse Xbox da olabilir. Ben PS5 alıp PS+ Collection kütüphanesini sömüreceğim şahsen. Sonrasında hevesimi alırsam zarar etmeden hatta belki kar bile ederek satarım belki konsolu sevip devam ederim![]()