Takas yapacaksan ps 5 diskli al .Series x al diyen olursa engellerim pc im var 2. pcyi ne yapayım ?
Oyun takası yapabilirim aradaki farka değer mi ?
Hocam birde biliyorsanız söylerseniz sevinirim gamepass tarzı bir şey var mı ?Takas yapacaksan ps 5 diskli al .
Var adını unuttum bulup geliyorum ama gamepass kadar iyi değil playstation plus connetction varHocam birde biliyorsanız söylerseniz sevinirim gamepass tarzı bir şey var mı ?
PS plus varHocam birde biliyorsanız söylerseniz sevinirim gamepass tarzı bir şey var mı ?
Fiyat farkı tam ne kadar? Resmi fiyatından alacaksan değmez.Oyun takası yapabilirim aradaki farka değer mi ?
1400tl var fakat ps 5 disklinin yanında 1 kol ve bir oyun varFiyat farkı tam ne kadar? Resmi fiyatından alacaksan değmez.
hocam ikisindede var üstekini alın ama başka bir oyunla ps 4 opyunu var altaki bır tık daha ucuza geliyor fakat ithalatçı garantisi var .1400tl var fakat ps 5 disklinin yanında 1 kol ve bir oyun var
[/URL]![]()
PS5 Standart Edition Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS5 Standart Edition Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Standart Edition Oyun Konsolu özelliklerini incele, 20.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bana fifa 21 lazım oyun alana kadar onu oynayacağımhocam ikisindede var üstekini alın ama başka bir oyunla ps 4 opyunu var altaki bır tık daha ucuza geliyor fakat ithalatçı garantisi var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu 2 paketten biri olabilir d,iğer oyunlar mantıksız demon souls zor bir oyun oıynayamam derseniz miles morales alın
Hocam bana fifa 21 lazım oyun alana kadar onu oynayacağım
urun.n11.com
Teşekkürler bunu alacağım .![]()
Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PS5 Oyunları - PlayStation 5 Oyun Fiyatları - n11
Playstation 5 Oyunları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Playstation 5 Oyunları çeşitleri, fiyatları ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com