asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,521
Zitek de kupon muhabbeti varmı telefondayım göremiyorumaynı fiyata n11 de zitek satıyor ordan alınır mı? en azından yorumu çok
Zitek de kupon muhabbeti varmı telefondayım göremiyorumaynı fiyata n11 de zitek satıyor ordan alınır mı? en azından yorumu çok
2.el falan çıkarsa yardımcı olurlar n11 satıyor çünkü.Garantide ithalatçıya yönlendirirler ama.Ürün gelene kadar rahatsın iade de rahatsın onun harici bir şey diyememhocam satıcı n11 de ithalatçı firma başkaymış ürün 2. el felan çıkarsa ithalatçı firma sorun çıkartırsa felan n11 yardımcı olurmu acaba sonuçta satıcısı n11
ozaman n11 den veriyorum sipariş sıkıntılı çıkarsa iade ederim direkt2.el falan çıkarsa yardımcı olurlar n11 satıyor çünkü.Garantide ithalatçıya yönlendirirler ama.Ürün gelene kadar rahatsın iade de rahatsın onun harici bir şey diyemem
Aynen öyle yapman iyi olur tüm ithalatçılar aynı zaten hiç yoksa gelen ürün sorunsuz olurozaman n11 den veriyorum sipariş sıkıntılı çıkarsa iade ederim direkt
Nerden almayı düşünüyorsunuz ben de aynısını yaşadım başka yerde bu kadar ucuza bulamıyorum şuan.yok hocam eve geçince sipariş verrim dedim stok bitmiş geçene kadar
valla hocam stok bekliyorum n11 de zitek satıcısında düşüyor ara ara 23.500 e onu takipteyim yorumuda çok satıcının en azındanNerden almayı düşünüyorsunuz ben de aynısını yaşadım başka yerde bu kadar ucuza bulamıyorum şuan.