Neler Yeni

Ps ingilizce oyunlara alt yazı ekleyebilirmiyiz

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Yıl oldu 2024 şu ingilizce oyunları Türkçe alt Yazı cevirebilecegimiz bir uygulama yokmu arkadaşlar 50 k ya TV aldım PS 5 var rdr Spiderman filan oynamak istiyorum ama İngilizcem yetersiz hikayeyide anlamak istiyorum bir yol yöntemi yokmudur

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
maalesef pste Türkçe yama yapılmıyor. Bilgisayar almamın en büyük sebeplerinden biri Türkçe yama işi

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef pste Türkçe yama yapılmıyor. Bilgisayar almamın en büyük sebeplerinden biri Türkçe yama işi
Aga valla yama tarzı değilde TV ye bir program indirip ceviremiyormu kaç yıl oldu benzer bir program çözüm yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
benimde pc almamın en büyük nedenlerinden biri. ingilizce öğrenmek lazım artık her geçen gün Türkçe desteği artacağına azalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir Çelik
imkanı yok türkçe dil desteği de beklememek lazım artık firmalardan. ubisoft tr ofisi açtı diye destek gelir falan demiştik zamanında yani. bunu göze alıp konsol oyuncusu olmak lazım

halitxct

80+ Silver
Yıl oldu 2024 şu ingilizce oyunları Türkçe alt Yazı cevirebilecegimiz bir uygulama yokmu arkadaşlar 50 k ya TV aldım PS 5 var rdr Spiderman filan oynamak istiyorum ama İngilizcem yetersiz hikayeyide anlamak istiyorum bir yol yöntemi yokmudur
spiderman 2 oynuyorum şuan az çok bişeyler anlayabiliyorum anlayana kadar ama pse türkçe yama yapılmıyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Aslında çok basit ve Tv'yi yormayacak bir şey bence. Yapması mı zor, başka bir şey mi zor anlamadım. Halbuki ekranda yazıyı tespit edip, üzerine koyu şekilde çeviri yapacak sadece.

TahinPekmez

80+ Silver
sirf oyun oynamak için ingilizce öğrenmeye başladım set , kitap vs. aldim ama ogrenmiyorum, oyunu erteliyorum. çünkü tembelim, baska oyunlara bakiyorum. hatta ve hatta inat yaptım, tr destekli oyunlari satin alırken, olmayanları crack indiriyordum. Abicim oynarken alt yazi okuyacagim diye karakteri görmeden sahne atlıyor, alt yazi olmasida bir şekilde handikap oluşturuyor.
@efesu ne diyorsun aga bu duruma.

efesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Taş
sirf oyun oynamak için ingilizce öğrenmeye başladım set , kitap vs. aldim ama ogrenmiyorum, oyunu erteliyorum. çünkü tembelim, baska oyunlara bakiyorum. hatta ve hatta inat yaptım, tr destekli oyunlari satin alırken, olmayanları crack indiriyordum. Abicim oynarken alt yazi okuyacagim diye karakteri görmeden sahne atlıyor, alt yazi olmasida bir şekilde handikap oluşturuyor.
@efesu ne diyorsun aga bu duruma.
Haklısın dostum ne manzaralar ne karakterler kaçırdık altyazı okuyacaz diye

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Aslında çok basit ve Tv'yi yormayacak bir şey bence. Yapması mı zor, başka bir şey mi zor anlamadım. Halbuki ekranda yazıyı tespit edip, üzerine koyu şekilde çeviri yapacak sadece.
Aynen knk aklimdakide o kaç senedir neden böyle bir şey cikartamiyorlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Eski oyunları emüle eden bir cihaz var tek bir el konsolu değil birden çok. Bunun içindeki oyunlarıin metinlerini otomatık algılayıp yapay zeka yardımı ile otomatık çeviri yapıyor wifi üzerinden hem büyük firma felan değil belki merdiven altı gibi bir şey ( öyle değilde sonynın yanında) bunlar yapıyor koskoca firmalar bilerek yapmıyor bence
Dediğim ürünün videosunu bırakıyorum ürünü anlayın diye hocam
(Bu tip cihazların çok farklı varyasyonları bulunmakta)

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Eski oyunları emüle eden bir cihaz var tek bir el konsolu değil birden çok. Bunun içindeki oyunlarıin metinlerini otomatık algılayıp yapay zeka yardımı ile otomatık çeviri yapıyor wifi üzerinden hem büyük firma felan değil belki merdiven altı gibi bir şey ( öyle değilde sonynın yanında) bunlar yapıyor koskoca firmalar bilerek yapmıyor bence
Dediğim ürünün videosunu bırakıyorum ürünü anlayın diye hocam
(Bu tip cihazların çok farklı varyasyonları bulunmakta)
Knk ne kadar bu linki vs si falan varmı uretiliyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom