LAPDÖALSÖALSÖAĞWŞQÖSŞWLSÖAŞSÖAŞsistem
-kutulu oyun yer kaplıyor diye hatırlıyorumArkadaşlar merhaba. Sizlere bir kac sorum olacak.
1)Maddi durumumdan dolayi biraz cağın gerisinde ve ps4 slim 500gblik satin alacagim. Örneğin dijital ile satin aldigim oyun 70gb yer kapliyorsa kutulu aldigimda da ayni yeri mi kaplayacak. Kutulu oyun satin alip bu sekilde alan tasarrufu yapabilir miyim?
2) Kutulu oyun aldigimda oyuna gelen guncellemeleri indirmeden oynama sansim var mi? Ornegin kutudan oyun sürümü 1.00 çıkıyordur ancak 1.06 guncellemesi vardir. Guncellemeyi erteleyip hikaye modunu oynayabilir miyim? Bunu soruyorum cunku konsolun geldiği gun işten geldikten sonra direkt oynamak istiyorum. Birde guncelleme yapmakla ugrasmak istemiyorum ilk gunden icin.
3) Son olarak uncarted 4e başlamayı düşünüyorum ama onceki oyunları oynamama gerek var mi?
Sorularimdan da anlayacaginiz gibi ps kulturune cok yabanciyim. Sorularimi maruz gorurseniz ve cevaplarsaniz sevinirim. İyi günler.
oyun paraları+ ps 4 slim parası=orta-üst seviye sistem ama trade konusu aklıma gelmemiştiLAPDÖALSÖALSÖAĞWŞQÖSŞWLSÖAŞSÖAŞ
Gerçekten kanka sinir oldum dişlerimi kıracaktım az kaldınps4 oyunlara 600 700 diyenler hiç ps4 kutulu oyun almamış yada xbox fanatiği dir millete yanlış bilgiler vermeyin ps5 de oyunlar 600 TL den başlıyor ps4 de o fiyatlarda satılmıyor ps4 alıcaksan slim ve yanına oyun al
Kanka ne bilim exclusive oyunlar avantajlar falan komik geldi banaoyun paraları+ ps 4 slim parası=orta-üst seviye sistem ama trade konusu aklıma gelmemişti
bu arada ps te hiç hikayeli oyun oynamadım güzel oluyor mu anca inte gidip pes filan atıyomGerçekten kanka sinir oldum dişlerimi kıracaktım az kaldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ne bilim exclusive oyunlar avantajlar falan komik geldi bana
Hikayeli oyun efsane oluyor kanka özellikle god of warbu arada ps te hiç hikayeli oyun oynamadım güzel oluyor mu anca inte gidip pes filan atıyom
bir de bu sitede plat filan nasıl kasılıyorHikayeli oyun efsane oluyor kanka özellikle god of war
80+ platinum gold bronz filanNe? Anlamadım
Mesajlara göre kanka mesela 500 mesaj bronzu gibi ilerliyor ben 500 mesaj yaptım bronzu oldum mesajlara göre80+ platinum gold bronz filan
Vergilerin düşmesi imkansıza yakın. Şuan zaten 3000TL bütçeniz var. Azcık arttırıp Pro almanız en iyisi. Aradaki farka değer.Bütçem 2500 3000tl. Sözde gümrük vergisi yıl başından sonra düşecek. Eğer fiyatlar güzel şekilde düşerse bütçemi biraz aşarak pro da alabilirim. Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim. Gerçekten yardımı dokundu verdiğiniz cevapların.
Ps4 alıp hikayeli oyun oynamamak hayatının hatası olabilirbu arada ps te hiç hikayeli oyun oynamadım güzel oluyor mu anca inte gidip pes filan atıyom
500+ Mesaj Bronzebir de bu sitede plat filan nasıl kasılıyor
Arkadaşın 3000tl bütçesi var, bu fiyata alacağı sistemden çok hayır gelmez.sistem