PS mi PC mi: Hangisini Seçmeliyim?

Reaksiyon skoru
9
ps almak istiyorum fakat aklımda pc almakda geçiyor şuan 3050li bir laptop var ve işimi görüyor sizce ne almalıyım aynı fiyatta pcler iyi midir? yoksa ps almak mantıklımı lütfen yardım ediiin

Laptop sat masaüstü topla küçük masaüstü benimki gibi
1000012174.webp

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Neo|
ps almak istiyorum fakat aklımda pc almakda geçiyor şuan 3050li bir laptop var ve işimi görüyor sizce ne almalıyım aynı fiyatta pcler iyi midir? yoksa ps almak mantıklımı lütfen yardım ediiin
ps yerine 4050 bir laptop alınabilir ama halihazırda bir PC varken çokta para vermek istemiyor san direk ps al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps yerine 4050 bir laptop alınabilir ama halihazırda bir PC varken çokta para vermek istemiyor san direk ps al
Ps bu durumda daha mantıklı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps bu durumda daha mantıklı
dediğim gibi şimdiki pcde mc sot fifa oynuyorum ve oynatıyor ve gidipde pcye 30 35k verince aynı oyunları oynıcam ps bencede mantıklı monitorum var zaten hdmiların birini laptopa diğerini pse takarım öyle kullanırım nasıl sence

dediğim gibi şimdiki pcde mc sot fifa oynuyorum ve oynatıyor ve gidipde pcye 30 35k verince aynı oyunları oynıcam ps bencede mantıklı monitorum var zaten hdmiların birini laptopa diğerini pse takarım öyle kullanırım nasıl sence
Harika hocam ps de oyun oynamanın keyfi güzel hem PC de var

alıcaksan PC Alıcaksın ne o öyle 30 fps oyunmu oynicaksın düşük grafiklerde bide her oyuna dünya kadar para vericeksin yapıştır PC bak keyfine

@Heisenberg17 noldu millet 200 fps i aştı 30 fps te oyun oynamak zorunamı gitti

Geri