Hotera 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Yotera 7 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba ben max 15.500tl ye bir ps birde uygun monitör almak istiyorum ama paramı yönetmeyi beceremiyorum bana öneride bulunabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba ben max 15.500tl ye bir ps birde uygun monitör almak istiyorum ama paramı yönetmeyi beceremiyorum bana öneride bulunabilir misiniz?
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,254 En İyi Cevap 1 8 Aralık 2024 #2 Hotera yazmış: Arkadaşlar merhaba ben max 15.500tl ye bir ps birde uygun monitör almak istiyorum ama paramı yönetmeyi beceremiyorum bana öneride bulunabilir misiniz? Devamı için tıklayın... PS4 + monitör tavsiyesi mi istiyorsun yoksa ikinci el PS5 mi? Tam olarak açıklarsan arkadaşlar yardımcı olabilir.
Hotera yazmış: Arkadaşlar merhaba ben max 15.500tl ye bir ps birde uygun monitör almak istiyorum ama paramı yönetmeyi beceremiyorum bana öneride bulunabilir misiniz? Devamı için tıklayın... PS4 + monitör tavsiyesi mi istiyorsun yoksa ikinci el PS5 mi? Tam olarak açıklarsan arkadaşlar yardımcı olabilir.
Hotera 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Yotera 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Carlo yazmış: PS4 + monitör tavsiyesi mi istiyorsun yoksa ikinci el PS5 mi? Tam olarak açıklarsan arkadaşlar yardımcı olabilir. Devamı için tıklayın... Ps4 ps5 farketmez ikinci el veya sıfırda fark etmez hocam
Carlo yazmış: PS4 + monitör tavsiyesi mi istiyorsun yoksa ikinci el PS5 mi? Tam olarak açıklarsan arkadaşlar yardımcı olabilir. Devamı için tıklayın... Ps4 ps5 farketmez ikinci el veya sıfırda fark etmez hocam