Ps3 1400tl alınır mı? Ve aile nasıl ikna edilir?

Mami48

80+
Reaksiyon skoru
40
Selam arkadaşlar 1400tl ye kadar 30 oyunlu ps3 buldum. Benim bilgisayarım yok oyun oynayamıyorum gta 5 oynamak istiyorum. Şuan gta 5 oynuyorum tabletim ile chikki cloud ile fakat çok verimli olmuyor süreli ve ping biraz yüksek. Marmarisin en iyi lisesine gidiyorum takdir gelicek büyük ihtimalle. Bunlara rağmen ailem almıyor kendin çalış al diyorlar. Çoğu arkadaşımda konsol veya pc var bende yok üzülüyorum bu duruma. Almayacaklar ama genede biraz tavsiye verebilir misiniz nasıl ikna edebilirim?

Selam arkadaşlar 1400tl ye kadar 30 oyunlu ps3 buldum. Benim bilgisayarım yok oyun oynayamıyorum gta 5 oynamak istiyorum. Şuan gta 5 oynuyorum tabletim ile chikki cloud ile fakat çok verimli olmuyor süreli ve ping biraz yüksek. Marmarisin en iyi lisesine gidiyorum takdir gelicek büyük ihtimalle. Bunlara rağmen ailem almıyor kendin çalış al diyorlar. Çoğu arkadaşımda konsol veya pc var bende yok üzülüyorum bu duruma. Almayacaklar ama genede biraz tavsiye verebilir misiniz nasıl ikna edebilirim?
Alınmaz. O fiyata Xbox One bulursunuz ve şuan piyasadaki çoğu güncel oyunu oynatır kendisi.

İkna konusunda tavsiye veremeyeceğim o mesele aile arası ilişkilere göre çok değişen bir durum bence.

paraları yok belki

Aileni ikna konusunda bir şey diyemeyeceğim.

PS3 konusuna gelirsek. Benim arkadaşta PS3 var. Kendisi oyunların çok fazla takıldığını artık alınmayacağını söylüyor. Arkadaş Xbox önermiş zaten

Xbox one almani tavsiye ederim

Geri