olabilirArkadaşlar ps3 alacağım ilk konsolum ama aklıma takılan sorun oyunlarda 30 fps.
Takılma gibi şeyler olabilir mi?
Sabit 30 FPS çalışır. Drop gireceğine pek sanmam.Takılma gibi şeyler olabilir mi?
Hocam memnun musunuz ps3 ün performansındanPs3 ün durumuna bağlı,30 FPS ise pc deki gibi değil ben gayet akıcı oynuyorum 30 FPS de.
Ben kırık alacağım ama online gta 5 de oynamak istiyorum. Kırıkda online oynamak için bir yol var mı?Ps3 ün durumuna bağlı,30 FPS ise pc deki gibi değil ben gayet akıcı oynuyorum 30 FPS de.
Ben memnunum ps3 süperslim 500 gb var temiz kullanıyorum fan sesi yada drop problemi yok akıcı şekilde oynuyorum gta5,pes,fifa,nba,wwe,uncharted,gow vbHocam memnun musunuz ps3 ün performansından
Hayır.Ben kırık alacağım ama online gta 5 de oynamak istiyorum. Kırıkda online oynamak için bir yol var mı?
Oynayamazsın,ama bir yolu var diye biliyorum Belki araştırırsan çıkabilir.Hocam memnun musunuz ps3 ün performansından
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kırık alacağım ama online gta 5 de oynamak istiyorum. Kırıkda online oynamak için bir yol var mı?
Öylemi? Yani kırık olmasa bile gta online girilmiyor mu artık? Bayadir oynamıyorum çünkü.Hayır. Zaten PS3'ün kanalları kapandı.
Evet , Assasin Creed 4 te oyun 15-20 FPS felandı AC serisinden soğumuştum o fpsler yüzünden ( her oyunda olmaz) (nadir)Arkadaşlar ps3 alacağım ilk konsolum ama aklıma takılan sorun oyunlarda 30 fps.
Takılma gibi şeyler olabilir mi?
Hocam sanırım o sizin ps3 ile ilgili internette videolarda 28 30 arası gidiyorEvet , Assasin Creed 4 te oyun 15-20 FPS felandı AC serisinden soğumuştum o fpsler yüzünden ( her oyunda olmaz) (nadir)
Hayır yorumlarını okumadınız galiba herkes ben 10-20 alıyorum diyorHocam sanırım o sizin ps3 ile ilgili internette videolarda 28 30 arası gidiyor
Hocam sanırım o sizin ps3 ile ilgili internette videolarda 28 30 arası gidiyor