Super Slim model almanı öneririm. En düzgün model o. (ısınma, ses, stabil çalışma konusunda)arkadaşla ps3 alcaz alırken neye dikkat edelim hiçte anlamam kol çakma olabilir diyen var konsol ısınabilir diyen var ne yapmalıyım?
düşündüğüm slimdi sanırım ama teşekkürlerSuper Slim model almanı öneririm. En düzgün model o. (ısınma, ses, stabil çalışma konusunda)
Bunun dışında, şansın varsa deneyerek al. Bir tane oyun aç, cihaza bak. Ses yapıyor mu ısınıyor mu falan diye.
Kolların orijinal olup olmadığını anlamak için şu linke bakabilirsin.
Sahte Sony Dualshock 3 nasıl anlaÅılır
Bir süre önce Playstation 3'üm için ikinci bir gamepad almaya karar verdim fakat piyasadaki deÄiÅik fiyatlardan anlaÅıldıÄı üzere bu ürünün ...sahtedualshock3.blogspot.com
bişey dicem almayı düşündüğüm bi yer var işte ps şeyleri falan var belli yani alırsam orda denemeyi düşünüyorum ama ısındığını falan nasıl anlayabilirim?Super Slim model almanı öneririm. En düzgün model o. (ısınma, ses, stabil çalışma konusunda)
Bunun dışında, şansın varsa deneyerek al. Bir tane oyun aç, cihaza bak. Ses yapıyor mu ısınıyor mu falan diye.
Kolların orijinal olup olmadığını anlamak için şu linke bakabilirsin.
Sahte Sony Dualshock 3 nasıl anlaÅılır
Bir süre önce Playstation 3'üm için ikinci bir gamepad almaya karar verdim fakat piyasadaki deÄiÅik fiyatlardan anlaÅıldıÄı üzere bu ürünün ...sahtedualshock3.blogspot.com
Belli bir süre (20-30dk) oynadıktan sonra cihazı elleyerek ısınıp ısınmadığını anlayabilirsiniz. Zaten ses problemi varsa oynarken duyarsınız.düşündüğüm slimdi sanırım ama teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bişey dicem almayı düşündüğüm bi yer var işte ps şeyleri falan var belli yani alırsam orda denemeyi düşünüyorum ama ısındığını falan nasıl anlayabilirim?
Fat kasa almamaya calis surjme dikkat et yani mat renkte slim mkdeli al kirik olup olmadigina bak zevkine gore artik kirikta alabilirsin 700tl uzeri olanda kesinlikle 2 orjinal kol olsunarkadaşla ps3 alcaz alırken neye dikkat edelim hiçte anlamam kol çakma olabilir diyen var konsol ısınabilir diyen var ne yapmalıyım?
Kirmizi isik hatasi gibi bisi vardi ona dikkat etFat kasa almamaya calis surjme dikkat et yani mat renkte slim mkdeli al kirik olup olmadigina bak zevkine gore artik kirikta alabilirsin 700tl uzeri olanda kesinlikle 2 orjinal kol olsun