PS3 mü almalıyım PS4 mü?

dixtuel

80+
Reaksiyon skoru
3
PS3 Slim: 4000-6000 arası piyasası.
PS4 Slim: 6000-8000 arası var.

Uzun zamandır Reddit'te orada burada PS3 PS4 vs. görüyorum ve 2. elden PS3 alayım demiştim çünkü gözüme nedense daha iyi gelmişti. Şimdi ise PS4 daha yeni aktif olarak desteğide var PS3 fiyatları pahalı dendiği için PS4 Slim almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Siz ne dersiniz açıklayarak?

Uzun zamandır Reddit'te orada burada PS3 PS4 vs. görüyorum ve 2. elden PS3 alayım demiştim çünkü gözüme nedense daha iyi gelmişti. Şimdi ise PS4 daha yeni aktif olarak desteğide var PS3 fiyatları pahalı dendiği için PS4 Slim almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Siz ne dersiniz açıklayarak?
PS3 satıp PS4e geçmiş biri olarak söylüyorum arada dağlar kadar fark var, aradaki grafik kalitesi farkını hemen anlıyorsun yani PS3 deki o bulanık görüntü yok kesinlikle. Hem 2013 yılından kalma oyunlar oynayıp hem de o oyunları berbat grafikler ve ortalama 25FPS ile oynamak istiyorsan PS3 ideal kalan her şey için PS4 al kısacası.

DS4 de DS3 den hem çok daha rahat hem kulaklık desteği var, PS3 de kulaklık kullanamıyordum ciddi ciddi 😀

PS3 zaten alınmaz. PS3'ün en sağlam modeli, Süper Slim olanı. Onun da malzeme kalitesi dandik.

Yani hocam bütçeniz varsa ikinci elden PS5 alın çünkü PS4 günümüzde güçsüz kalıyor 2013 te çıkmış konsol e böyle oluncada bu konsola yeni oyunda çıkmıyor artık.

İllaki ikisinden biriyse ps4 ama ben ikisinide onermem artik bu devirde biraz daha koy xbox series s al ikisinede bin basar

İllaki ikisinden biriyse ps4 ama ben ikisinide onermem artik bu devirde biraz daha koy xbox series s al ikisinede bin basar
xbox'taki çoğu oyunu bilgisayarım sorunsuz açıyor hocam zaten. xboxu nedense sevemediğim için playstation almayı düşünüyorum.

Ps4 al çok fark var arada

PS3 zaten alınmaz. PS3'ün en sağlam modeli, Süper Slim olanı. Onun da malzeme kalitesi dandik.
Malzeme kalitesinde Süper Slim PS3ün en kalitesiz kasalı hali sayılır ama PS4 Slim kasası daha dandik PS4 kullansam da orası öyle yani 😀

Ha kasa kalitesinin önemi nedir diyen olursa “önemi yok sayılır” zaten bir yere koyup bağlantısını yapıp yıllarca unutacaksınız 😀

Cevap verenler çok önemli bir şeyi atlamış.Hangi oyunları oynayacaksın?

işte onu bilmiyorum hocam zaten kararsız olma sebebim o denebilir.
Hocam oynayacağınız oyunu bilmiyorsanız neden konsol değiştiriyorsunuzki hali hazırda zaten bilgisayarınızda varmış.

konsol değiştirmiyorum ilk defa alacağım hocam. bilgisayarım uzun zamandır var fakat konsol alıp kullanmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,759
Üyeler
185,796
Son üye
xperia
Geri