Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Multiman vs. Bir Şeyler Varmış.Anlatan Olursa Sevinirim
Her PS3 kırılır ama multiman falan çok bilmiyorum. @VitoScaletta yardım edebilir.Arkadaşlar Multiman vs. Bir Şeyler Varmış.Anlatan Olursa Sevinirim
E bomba yapmışsın sen.Ha bide ps3te Çok ses Çıkıyor Mu ?zamanında 100 TL ye kırdırıp 10 TL ye gta 5 yükletmiştim çok mutluydum ama plastation oyunda uçuşa geçiyo gibiydi bütün evde duyuluyodu
en son içini açıp fanı temizleyim dedim fan soketi koptu şarj kablosuyla yama yapıp prize takmak gibi bir hata yaptım prize takınca ufak çaplı bir patlama yaşadım
kırdırmadan önce bi ses problemi yaşamadım ama kırdırınca dediğim gibi uçuşa geçiyoduE bomba yapmışsın sen.Ha bide ps3te Çok ses Çıkıyor Mu ?
Oynadığın Oyunla Alakalı Olabilir Mi ?kırdırmadan önce bi ses problemi yaşamadım ama kırdırınca dediğim gibi uçuşa geçiyodu
PS3'lerin Super Slim kasa dışında ses problemi çok fazla var normal bir durum. Büyük ihtimal fanı temizlemek için açtığında devrelerden birini farketmeden bozdun.zamanında 100 TL ye kırdırıp 10 TL ye gta 5 yükletmiştim çok mutluydum ama plastation oyunda uçuşa geçiyo gibiydi bütün evde duyuluyodu
en son içini açıp fanı temizleyim dedim fan soketi koptu şarj kablosuyla yama yapıp prize takmak gibi bir hata yaptım prize takınca ufak çaplı bir patlama yaşadım
En Sıkıntısız Kasa Hangisidir ? Bide Kaç TL Vermeliyiz ?PS3'lerin Super Slim kasa dışında ses problemi çok fazla var normal bir durum. Büyük ihtimal fanı temizlemek için açtığında devrelerden birini farketmeden bozdun.
Super Slim kasa en iyi PS3 modeli. Ortalama piyasası 650-800TL.En Sıkıntısız Kasa Hangisidir ? Bide Kaç TL Vermeliyiz ?
Nerden Alabiliriz ? Link Var Mı?Super Slim kasa en iyi PS3 modeli. Ortalama piyasası 650-800TL.
Artık sıfırları bulunmuyor. Sahibinden ya da Letgo gibi sitelere bakmanız lazım. Ya da 2. el elektronik dükkanlarına.Nerden Alabiliriz ? Link Var Mı?