Neler Yeni

PS3 Nasıl Kırılır ? Her PS3 Kırılır Mı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Multiman vs. Bir Şeyler Varmış.Anlatan Olursa Sevinirim

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
zamanında 100 tl ye kırdırıp 10 tl ye gta 5 yükletmiştim çok mutluydum ama plastation oyunda uçuşa geçiyo gibiydi bütün evde duyuluyodu
en son içini açıp fanı temizleyim dedim fan soketi koptu şarj kablosuyla yama yapıp prize takmak gibi bir hata yaptım prize takınca ufak çaplı bir patlama yaşadım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında 100 TL ye kırdırıp 10 TL ye gta 5 yükletmiştim çok mutluydum ama plastation oyunda uçuşa geçiyo gibiydi bütün evde duyuluyodu
en son içini açıp fanı temizleyim dedim fan soketi koptu şarj kablosuyla yama yapıp prize takmak gibi bir hata yaptım prize takınca ufak çaplı bir patlama yaşadım
E bomba yapmışsın sen.Ha bide ps3te Çok ses Çıkıyor Mu ?

EMKD

80+
bende vardı eskiden bi 5yıl önce arkadaşa verdim ben kullanırken en fazla 5 oyun vardı adam aldığı gibi kırdırıp doldurmuş oyunları her bilgisayarcı yapıyor galiba

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
zamanında 100 TL ye kırdırıp 10 TL ye gta 5 yükletmiştim çok mutluydum ama plastation oyunda uçuşa geçiyo gibiydi bütün evde duyuluyodu
PS3'lerin Super Slim kasa dışında ses problemi çok fazla var normal bir durum. Büyük ihtimal fanı temizlemek için açtığında devrelerden birini farketmeden bozdun.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
PS3'lerin Super Slim kasa dışında ses problemi çok fazla var normal bir durum. Büyük ihtimal fanı temizlemek için açtığında devrelerden birini farketmeden bozdun.
En Sıkıntısız Kasa Hangisidir ? Bide Kaç TL Vermeliyiz ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
En Sıkıntısız Kasa Hangisidir ? Bide Kaç TL Vermeliyiz ?
Super Slim kasa en iyi PS3 modeli. Ortalama piyasası 650-800TL.
PS3 Super Slim.jpg

Top Bottom