Neler Yeni

PS3 slim alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mustafa Mete
Merhaba ben sarı siteden bir ps3 slimi gözüme kestirdim ilan temiz duruyor ben aşırı anlamam bu ps3 slimden o yüzden size soruyorum ps3 slim alırken nelere dikkat edilmeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Buğra Aykaç
PS3 o kadar da kötü bir cihaz değil ama onun yerine Xbox One alman daha mantıklı olacaktır çünkü Xbox One'da Forza Horizon 5,Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar var ama PS3 de kötü değil sadece şunu söyleyeyim pek bir şey beklemiyorsan alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almamaya dikkat etmelisin
Neden? ben zaten cihazın çok yüksek performans vermediğini biliyorum internetten testlerini izledim o fps değerleri bana yeterde artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS3 o kadar da kötü bir cihaz değil ama onun yerine Xbox One alman daha mantıklı olacaktır çünkü Xbox One'da Forza Horizon 5,Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar var ama PS3 de kötü değil sadece şunu söyleyeyim pek bir şey beklemiyorsan alınabilir.
Bende zaten eskiden ps3 vardı gayet memnundum performansından sonra sattım şimdi tekrar alacağım. Neden xbox almıyorum diye sorarsanız benim yaşadığım ilde xbox kullanan kişi çok az bu yüzden xbox tamircisi yok yani bir tamir işlemi gerekirse evde yapamam bide zaten kırma işlemide yapamam yüzden ps3 ü tercih ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Buğra Aykaç
Bende zaten eskiden ps3 vardı gayet memnundum performansından sonra sattım şimdi tekrar alacağım. Neden xbox almıyorum diye sorarsanız benim yaşadığım ilde xbox kullanan kişi çok az bu yüzden ne xbox tamircisi yok yani bir tamir işlemi gerekirse evde yapamam bide zaten kırma işlemide yapamam yüzden ps3 ü tercih ediyorum.
Bu konuda haklısınız ben sizin büyük bir şehirde yaşadığınızı sanmıştım o yüzden dedim

Batu82719

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan
Büyük şehirde yaşıyorum ama yinede burda xbox kültürü yok.
İçi açılmamıs olmasına dikkat et tamir görmemiş olması lazım hdmı girisini test et kabloyu sağa solu doğru takılıyken oynat görüntü gidiyorsa bozuk dur PSN banı varsa alma kesinlikle ve yanındaki kol sayısına bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mustafa Mete
İçi açılmamıs olmasına dikkat et tamir görmemiş olması lazım hdmı girisini test et kabloyu sağa solu doğru takılıyken oynat görüntü gidiyorsa bozuk dur PSN banı varsa alma kesinlikle ve yanındaki kol sayısına bak
Sağolun dediklerinizi yapacağımda. psn ne demek?

Top Bottom