Hayır kırdırılmadı. Super slim lere kırdırılmadan da oyun atılabiliryor.Kırık mı ?
içinde oyun yüklü kırık yani bence 900 950 si var belki de 1000 de olabilir yaniKırık mı ?
bunu bilmiyordum bende slim var kırdırıp oyun attımHayır kırdırılmadı. Super slim lere kırdırılmadan da oyun atılabiliryor.
Kırdırılmadıiçinde oyun yüklü kırık yani bence 900 950 si var belki de 1000 de olabilir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bilmiyordum bende slim var kırdırıp oyun attım
Hayır kırdırılmadı. Super slim lere kırdırılmadan da oyun atılabiliryor.
Onu biliyorum sadece sordum bendede ps3 slim vardı 2-3 oyun vardı tek kol 2. Bozuk hatta 1. bazen çalışıyor 500e verdimHayır kırdırılmadı. Super slim lere kırdırılmadan da oyun atılabiliryor.
Super slım kasalarda kırdırılmadan da atılıyorumuş. 1k bencede uygun bir fiyat ps3'e.içinde oyun yüklü kırık yani bence 900 950 si var belki de 1000 de olabilir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bilmiyordum bende slim var kırdırıp oyun attım
1k sı var hocam 40 50 ye yakın oyunu var üstelik nadir bulunan renkten ben kırmızı rengi pek görmedim genelde millet siyah ya da beyazını alıyor hatta herkes siyah modelini alıyor diyebilirim biraz nadirlikte var işin içindeBen bir kaç ay önce super slim model kasamı 850'ye sattım. 1k yaz indirimde 900 küsüre sat. Bu fiyatın üstünü hak eden bir ürün değil çünkü 2020 yılında.
10 yıllık konsolada 1k yazmasınSuper slım kasalarda kırdırılmadan da atılıyorumuş. 1k bencede uygun bir fiyat ps3'e.
aynen dostum ve içerisindeki oyunları HDD kapasitesini Kolları falan da katarsak 1K verilebilecek bir fiyatSuper slım kasalarda kırdırılmadan da atılıyorumuş. 1k bencede uygun bir fiyat ps3'e.
letgo ya sahibinden e bak bakayım fiyatları ne kadar olmuş oyunlu aksesuarlı10 yıllık konsolada 1k yazmasın