PS4 3 bip sesi ve kırmızı ışık

Nightly

80+
Reaksiyon skoru
0
PS4 fat kasa sahibiyim yani bu parlak olanlardan hdmi soketi bozuldu onu tamir ettim ardından ps4ü açmaya çalıştığımda önce mavi ışık yanıyor sonra kırmızı ışık ve 3 bip sesi gelip kapanıyor

şu videoda olanın aynısı sorun nedir sizce

Psu da sorun olabilir. Tam bilmiyorum ama kırmızı ışık hatası galiba dönülmesi çok zor bir problemdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve genelllikle fat kasalarda olur

PS4 fat kasa sahibiyim yani bu parlak olanlardan hdmi soketi bozuldu onu tamir ettim ardından ps4ü açmaya çalıştığımda önce mavi ışık yanıyor sonra kırmızı ışık ve 3 bip sesi gelip kapanıyor

ps4ü bilmiyorum ama ps3 fat kasalarda bu oluyır slimlerde bi sorun olmuyo belki buda öyledir

geçmiş olsun

kalıcıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamiri geç nasıl bir ortamda kullandın onu buz gibi yapman lazım sen aksine ısıtmışsın şansın varsa kalıcı olmaya bilir ama genelde gidiyor
masanın üstünde kullandım oyun saatleri çok uzun değil gün içinde max 2 saat zaman bulup oynayabiliyorum çevresinde herhangi bir hava akışını engelleyecek durum yok ki zaten çalışır vaziyette iken kapanıp açılmama durumu söz konusu değil hdmi soketi değişimi yaptıktan sonra oldu bu durum son 1 haftadırda kullanılmıyordu

masanın üstünde kullandım oyun saatleri çok uzun değil gün içinde max 2 saat zaman bulup oynayabiliyorum çevresinde herhangi bir hava akışını engelleyecek durum yok ki zaten çalışır vaziyette iken kapanıp açılmama durumu söz konusu değil hdmi soketi değişimi yaptıktan sonra oldu bu durum son 1 haftadırda kullanılmıyordu
Tamiri yaptırdığınız kişi parçaları oturtmamış olabilir mi? Temas olmadığından ısıyı aktaramıyordur belki.

Tamiri yaptırdığınız kişi parçaları oturtmamış olabilir mi? Temas olmadığından ısıyı aktaramıyordur belki.
tamiri ben yaptım daha öncede hdmi port değişimi yaptım aynı cihazda yani tecrübem var bu konuda bende aynı şekilde düşünüp parçaları söküp tekrar denedim ama aynı sonuç

Hocam zaten 2013 den kalma cihaz 11 sene olmuş bence cihaz iyi bile dayanmış belki parça değişimi kurtarabilir ama yinede red light dönülmesi zor bi problemdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,465
Üyeler
184,935
Son üye
Semra Melike
Geri