PS4 alınır mı sizce 2025 yılında?

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Akşamları işten geldiğimde e football 25 Rank maçı atmak istiyorum ortalama 1-2 saat alırsam beni uzun süre idare eder mi ve piyasa değerleri nedir arkadaşlar ona uygun 101 den TV almaliyi miyim yoksa monitör mu almalıyım şimdiden teşekkürler güzel fikirleriniz için 🙏🏻🙏🏻

Akşamları işten geldiğimde e football 25 Rank maçı atmak istiyorum ortalama 1-2 saat alırsam beni uzun süre idare eder mi ve piyasa değerleri nedir arkadaşlar ona uygun 101 den TV almaliyi miyim yoksa monitör mu almalıyım şimdiden teşekkürler güzel fikirleriniz için 🙏🏻🙏🏻
ben olsam series s alırım ikinci el tv hz olarak düşük kalır ama büyüklük olarak tatmin eder sizin tercihibz

10 seneyi geçti alınmaz ben ps6 falan çıkar diye düşünüyorum 5 bile eskidi 5 senelik cihaz tabi dediniz gibi 1 2 saat ufak tefek kullanımlık olabilir ama elinizde bilede patlayabilir 2.el alacaksınız herhalde sıfırları üretilmiyodur zaten

10 seneyi geçti alınmaz ben ps6 falan çıkar diye düşünüyorum 5 bile eskidi 5 senelik cihaz tabi dediniz gibi 1 2 saat ufak tefek kullanımlık olabilir ama elinizde bilede patlayabilir 2.el alacaksınız herhalde sıfırları üretilmiyodur zaten
Evet amacım e football 25 oynamak sistem için çok durumumum yok çünkü

Son düzenleme:
Amaç buysa Series S alın PS4 daha çok özel oyunları için alınır şuan.

Ekran olarak M5/M7 Smart monitör gibi şeylere bakın.

15k 13k ya ps5 al geç PS4 geriye dönük için alınır aslında ama konsol oyunları PC de var ya ben uzanıp
13k ya ps5 nerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Series s al geç pilli kol rahatsız ederse şarjlı pil alabilirsin.E football oynayacaksan uzun süre idare eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri