ps4 gamepad de analog drift

PsikoBos

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar merhabalar ps4 gamepadi indirime girdi diye aldım geçen hafta bugun farkediyorum analog joysticklerde drift sorunu var yani hiçbir tuşa basmadığım halde hareket ediyor analoglar
ben direk kolu garantiye yollasam bir şey değişirmi veya kabul ederlermi ne kadar beklerim? beklemeye değermi? yoksa bunun bir çözüm yolu varmı internetten baktım çözümlere fakat cihazın içini fln hiç açmak istemiyorum kırarım fln diye
ne yapayım sizce ?

kaç gün oldu? 2 hafta içinde iade hakkın var. Garantiyle uğraşmak istemiyorsan direk iade et. Baya iyi fiyata aldıysan iade etme garantiye ver.

arkadaşlar merhabalar ps4 gamepadi indirime girdi diye aldım geçen hafta bugun farkediyorum analog joysticklerde drift sorunu var yani hiçbir tuşa basmadığım halde hareket ediyor analoglar
ben direk kolu garantiye yollasam bir şey değişirmi veya kabul ederlermi ne kadar beklerim? beklemeye değermi? yoksa bunun bir çözüm yolu varmı internetten baktım çözümlere fakat cihazın içini fln hiç açmak istemiyorum kırarım fln diye
ne yapayım sizce ?
orjinal ise garantiye gönder taklit ürün yani çakma ise iade et

kaç gün oldu? 2 hafta içinde iade hakkın var. Garantiyle uğraşmak istemiyorsan direk iade et. Baya iyi fiyata aldıysan iade etme garantiye ver.
yani indirimde 450 tl ye aldım birdaha bulamam böyle indirimi o yüzden iade etmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orjinal ise garantiye gönder taklit ürün yani çakma ise iade et
ürün orjinal vatan bilgisayardan almıştım fakat bu garanti süreci çok uzun sürer diye korkuyorum

yani indirimde 450 TL ye aldım birdaha bulamam böyle indirimi o yüzden iade etmek istemiyorum

ürün orjinal vatan bilgisayardan almıştım fakat bu garanti süreci çok uzun sürer diye korkuyorum
hayır uzun sürmez size 0 ürün gönderirler

ne yapayım sizce ?
Çok ucuza aldıysan garantiye gönder yoksa iade et

Kolu arkasındaki düğmeden iğne veya kürdan ile bastırarak resetleyin. Yine bağla kolu. Olmazsa analoğu bir tarafa çekip açık kalan yerden analoğun içine doğru üfle. Bunlar işe yarayan yöntemler. Hala devam ederse garantiye yollayın.

yani indirimde 450 TL ye aldım birdaha bulamam böyle indirimi o yüzden iade etmek istemiyorum

HAyır uzun sürmez sonny bu konuda iyidir size 0 ürün gönderirler

ürünü bugun vatana götürüp garantiye verdim 20 iş günü içerisinde telefonuma haber gelicekmiş bakalım ne olucak :D

Geri