❌İndirim Bitti! 6'LI 1 LT Sırma Maden Suyu 157.58₺

aman yapma öyle bişi geçen sene sanırım 4 5 tane koli almıştım sıkıldıkça içiyordum

sonu hastane oldu
Geçmiş olsun hocam ben suyu da çok içiyorum biraz bünye ile alakalı ben mesela su yerine maden suyu içerim çoğunlukla özellikle akşamları bugün 3 tane içtim mesela özkaynak teklilerden

Geçmiş olsun hocam ben suyu da çok içiyorum biraz bünye ile alakalı ben mesela su yerine maden suyu içerim çoğunlukla özellikle akşamları bugün 3 tane içtim mesela özkaynak teklilerden
ne zaman böbrek tarafında bi ağrı hissettin o sıra bünyeyi görcem :D . Doktordan baya azar işitmiştim eve gelince 15 16 şişeyi önüme gelene verip bitirmiştim

Forumun insta sayfasında paylaşıldığı zaman ice tea şeftali olanından stok bitince alamamıştım. Yorumları çok kötü plastik ve kimyasal kokuyor yazmışlar ortalaması 3,8 puan 😮. Biz akşam yemeğinde kola niyetine iciyoduk. Tanesi 20 liraya geliyo iyi bence. Ananas ve Frenk üzümü en iyisi. Akmina kesinlikle almayın. Uzun süre her gün Beypazarı içiyordum bişi olmuyordu. Günde bir bardak akmina içince 1 haftada çok fena tansiyon yaptı. Bir de düşük sodyum yazıyordu pakette 😀😀 tadı da leşşş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,261
Üyeler
191,596
Son üye
frenzyx
Geri