conveyor belt overlord
80+ Silver
yani şöyle ps4 için alırken aynı pc de olduğu gibi hz ye ve panel tipine dikkat etmeliyiz değilmi
ps4 de yüksek fps alamayacağın için hz önemli değil 60hz yeter benceyani şöyle ps4 için alırken aynı PC de olduğu gibi hz ye ve panel tipine dikkat etmeliyiz değilmi
Ek olarak, Pro model PS4 varsa 4K monitör tercih edilebilir.60Hz yeterli, IPS olursa daha iyi olur. Renkler daha iyi görünür. Ekran bence en az 24inç olmalı. Ne kadar geniş ekran o kadar iyi.
Onun dışında dikkat edilmesi gereken bir şey yok.
peki öerebileceğiniz varmı en fazla 1.200 tl ye ?60Hz yeterli, IPS olursa daha iyi olur. Renkler daha iyi görünür. Ekran bence en az 24inç olmalı. Ne kadar geniş ekran o kadar iyi.
Onun dışında dikkat edilmesi gereken bir şey yok.
peki öerebileceğiniz varmı en fazla 1.200 TL ye ?
çok sağolunLenovo L27İ-28 65E0KAC1TK 27 inç 75Hz 4ms Full HD Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO L27i-28 27www.trendyol.com
Bir de konudan bağımsız olarak, imzanda TLOU2 Aşıkları Kulübü yazıyor. Bulamadım o külübü. Nerede Katılayım ben de.çok sağolun
Kendim kurdum istersen katılabilirsin yardımcı başkan fln istediğin rütbe verilebilirBir de konudan bağımsız olarak, imzanda TLOU2 Aşıkları Kulübü yazıyor. Bulamadım o külübü. Nerede Katılayım ben de.