- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum biliyorum. Enis hocam anlatmıştı.resident evil 4 hd grafikleri gozune kotu gelebilir ama biliyorsun insanlar onla gördü omuz kamerayı.
Biliyorum biliyorum. Enis hocam anlatmıştı.resident evil 4 hd grafikleri gozune kotu gelebilir ama biliyorsun insanlar onla gördü omuz kamerayı.
başka önerecek oyun kalmadı.Souls like olarak Sekiro daha çok hoşuma gitti ama 300TL miydi neydi indirimli fiyatı.
Onu da PS+ bedava verince aldım oynadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sıkılmam genelde öyle şeylerden
Division 2'yi 2 saat oynadım zaten demosunu geforce now'dan beğendim
teşekkür ederim.başka önerecek oyun kalmadı.
Bişey değil her zaman sabahki olayıda unutalım.teşekkür ederim.
Bi an hatırlayamadım olayı. Unutalım tabi ki. Ben unutmuşum gerçiBişey değil her zaman sabahki olayıda unutalım.
Vahiy gelmediği sürece bilemeyizHocam The Long Dark PS4'e çıkıcak mı? Bende PS4 var The Long Dark oynamak istiyorum ama oynayamıyorum.
Vahiy gelmediği sürece bilemeyiz
division 2 almayin aldim pişmanim ghost reconda ise alanlar pisman tanidigim.Ama Witcher 3 mis gibi oyun hen uzun hikayesi güzel hemde Türkce Game Of the year edition alin yani tüm dlc leri icinde bulunduran versiyonThe Witcher 3:Wild Hunt(indirimde 64TL)
Days gone(indirimde 90TL)
The division 2(?)
Ghostrecon wildlands(?)
Bu 4 oyunu almayı düşünüyorum. Birkaç ay sonra indirim gelecek hepsine. Sizin de öneriniz var mı? " Şu oyunu alma, şu oyunu al şeklinde"
%100 witcher 3 goty edition alin Hem profil fotosu ile uyumlu Pişman olmazsinizOnu benim PC kaldırır 7.5TL steam'de
Bence Kara Cuma indirimlerini bekle ama bu 4 oyunda birini alacaksan Witcher 3 öneririmThe Witcher 3:Wild Hunt(indirimde 64TL)
Days gone(indirimde 90TL)
The division 2(?)
Ghostrecon wildlands(?)
Bu 4 oyunu almayı düşünüyorum. Birkaç ay sonra indirim gelecek hepsine. Sizin de öneriniz var mı? " Şu oyunu alma, şu oyunu al şeklinde"
4 ay öncesinin konusu, almıştır herhalde.infamous second son al bence ben olsam days gone almazdım