PS4 KIRDIRMA İÇİN BİLGİ

Reaksiyon skoru
5
kırdırma mantıklı mantıksızmı kırdırma hakkında hiç bilgim yok bilgilendirirseniz

kırdırma mantıklı mantıksızmı kırdırma hakkında hiç bilgim yok bilgilendirirseniz
mantıklı değil crack oyuna karşıyız san tavsiye etmem yakalandığın taktirde ps4 ün ban yiyo diye biliyorum ayrıca sadece bi sürümde oluyo o sürümde ps4 bulmakda zor yani tavsiye etmem ve zahmetli bir iş bunun yerine uygun fiyattan 2. el oyun satın alabilirsiniz

kardeşim bence kırdırma ps5'in çıkmasıyla ps4 oyunları azda olsa ucuzlaşır eğer yine de bütçen yetmezse takas yönmtelerine başvurursun bitirdiğinde başka oyunlarla takas edersin

mantıklı bitirecek çok fazla oyun var hepsin de de online yok kırdır gitsin burda korsana destek yok o yüzden öyle yazıcaklar bende korsana destek vermiyorum ama kırdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı değil crack oyuna karşıyız san tavsiye etmem yakalandığın taktirde ps4 ün ban yiyo diye biliyorum ayrıca sadece bi sürümde oluyo o sürümde ps4 bulmakda zor yani tavsiye etmem ve zahmetli bir iş bunun yerine uygun fiyattan 2. el oyun satın alabilirsiniz
yakalandığın an ban yeme olayı oyunların online moduna girersen olur

Geri