T tuffle 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 15 16 Temmuz 2021 #1 Elimde PS4 ve PS3 ler var nasıl mining yapabilirim içlerindeki OS'ları sıfırlamammı gerekiyor
isikt11 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,407 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 24,848 16 Temmuz 2021 #2 Şu ana kadar yapan görmedim, yapılamıyor bildiğim kadarıyla. Yapılsa bile uğraşacağına değmez. Aylık 7 dolar çok az. PS4 Consoles Now Used To Mine Cryptocurrency? | Tech ARP Are cryptocurrency miners now using PS4 consoles to mine Bitcoin or Ethereum? Take a look at the viral photo, and tell us what you think! www.techarp.com
Şu ana kadar yapan görmedim, yapılamıyor bildiğim kadarıyla. Yapılsa bile uğraşacağına değmez. Aylık 7 dolar çok az. PS4 Consoles Now Used To Mine Cryptocurrency? | Tech ARP Are cryptocurrency miners now using PS4 consoles to mine Bitcoin or Ethereum? Take a look at the viral photo, and tell us what you think! www.techarp.com
Ümitcan Uygun Cezalı 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,220 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 2,095 16 Temmuz 2021 #3 Yapılır. Cryptofarm with thousands of PS4 Pros raided in Ukraine The Security Service of Ukraine has discovered and raided a cryptocurrency mining farm that allegedly stole electricity from the country's power grid. www.engadget.com İlk önce PS4'e jailbreak atıp linux yüklüyorsunuz, sonra birkaç tane daha ayar yapıyorsunuz ve kazım yapıyorsunuz. Fakat performansından emin değilim.
Yapılır. Cryptofarm with thousands of PS4 Pros raided in Ukraine The Security Service of Ukraine has discovered and raided a cryptocurrency mining farm that allegedly stole electricity from the country's power grid. www.engadget.com İlk önce PS4'e jailbreak atıp linux yüklüyorsunuz, sonra birkaç tane daha ayar yapıyorsunuz ve kazım yapıyorsunuz. Fakat performansından emin değilim.
Apu Mühendisi 80+ Platinum Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 10,103 Reaksiyon skoru 8,104 16 Temmuz 2021 #4 tuffle yazmış: Elimde PS4 ve PS3 ler var nasıl mining yapabilirim içlerindeki OS'ları sıfırlamammı gerekiyor Devamı için tıklayın... 60 TL için değmez
tuffle yazmış: Elimde PS4 ve PS3 ler var nasıl mining yapabilirim içlerindeki OS'ları sıfırlamammı gerekiyor Devamı için tıklayın... 60 TL için değmez
Yavuz241 Cezalı 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1,423 Reaksiyon skoru 826 16 Temmuz 2021 #5 Yapılır da hocam getirisi çok az olur. Aylık 6 8 dolar arası tahmini.
T tuffle 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 15 16 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Apu Mühendisi yazmış: 60 TL için değmez Devamı için tıklayın... btc değil ethash kazmayı düşünüyorum eth kazamammı ?
Apu Mühendisi yazmış: 60 TL için değmez Devamı için tıklayın... btc değil ethash kazmayı düşünüyorum eth kazamammı ?