Neler Yeni

ps4 oyunlarını nerden indirebilirim

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar kuzenim ps 4 almış kendisine ama hesap oyun vs işlerini nasıl yapar bilmiyor bende pc kullanıcısıyım açıkcası çok fikrim yok oynicağı oyunlar PES 21 FİFA 23 GTA5 COD BF NFS vb oyunlar hesap işini nasıl çözebiliriz kırdırtmak mantıklımı siz ne önerirsiniz ikinci elden oyun alsak tak çalıştır yapabiliyormuyuz kırdırtmakla farkı ne olur

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
o tarz oyun oynayacaksa kırdırt

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o tarz oyun oynayacaksa kırdırt
kırdırtınca çok önemli bi durum oluyormu bide nasıl kırdırtıyoruz ve kırdırtınca tüm oyunları indirebiliyomuyuz o durum nedir tam olarak bilgim olmadığından soruyorumda zaten eski bi cihaz orasında hemfikiriz de ikinci elde kırdırttığımız için fiyat farkı ne kadar olur

r4NG3r

80+ Silver
Kafana göre kırdırtamazsın 9.00 ve daha alt sürüm olması lazım ps4ün
Muhtemelen değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kırdırtınca çok önemli bi durum oluyormu bide nasıl kırdırtıyoruz ve kırdırtınca tüm oyunları indirebiliyomuyuz o durum nedir tam olarak bilgim olmadığından soruyorumda zaten eski bi cihaz orasında hemfikiriz de ikinci elde kırdırttığımız için fiyat farkı ne kadar olur
Kırık cihazlar çok daha değerli oluyor daha yeni 10500e sattım fat kasa ps4ü

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Muhtemelen değildir

hee anladım peki kırdırdığımızda istediğimiz oyunu direkt indirebiliyomuyuz bunun bi sınırı varmı nasıl oluyor o kısmı

Muhtemelen değildir

sürüm 9.0 üstü olsa eski sürüm yükleme gibi bişey yapamıyomuyuz

r4NG3r

80+ Silver
hee anladım peki kırdırdığımızda istediğimiz oyunu direkt indirebiliyomuyuz bunun bi sınırı varmı nasıl oluyor o kısmı

hayır 9.00 üstü ise hiçbir türlü kırdıramazsın

kırdırdığın zamanda istediğin oyunu indirip yükleyebilirsin bir sınır yok

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
hayır yapılmıyor. ps4 e kırılmadan oyun yüklenecekse ps store üzerinden satın alınarak yükleniyor ve ya ps plus extra- deluxe sürümleriden birine aylık üye olup oyun katoloğuna erişiyorsunuz ve ordan yüklüyorsunuz . 2. el cd alıp direk tak çalıştırda yapabilirsiniz ama online oynamak için ps+ lazım.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
hayır yapılmıyor. ps4 e kırılmadan oyun yüklenecekse ps store üzerinden satın alınarak yükleniyor ve ya ps plus extra- deluxe sürümleriden birine aylık üye olup oyun katoloğuna erişiyorsunuz ve ordan yüklüyorsunuz . 2. el cd alıp direk tak çalıştırda yapabilirsiniz ama online oynamak için ps+ lazım.
anladım hocam kırdıramazsak cihazı en mantıklısı oynanacak oyunları cd sini ikinci elden ucuza bulup almak tak çalıştır yapmak olur

peki ps plus ile indirdiğim oyunlar hep bende kalıyormu bi kez üyelik alsam istediğim oyunları yüklesem olurmu öyle yoksa gamepass gibi oynamak için her ay yenilemekmi almakmı lazım

r4NG3r

80+ Silver
anladım hocam kırdıramazsak cihazı en mantıklısı oynanacak oyunları cd sini ikinci elden ucuza bulup almak tak çalıştır yapmak olur

peki ps plus ile indirdiğim oyunlar hep bende kalıyormu bi kez üyelik alsam istediğim oyunları yüklesem olurmu öyle yoksa gamepass gibi oynamak için her ay yenilemekmi almakmı lazım
hep sende kalmıyor gamepass mantığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom