arada 5000 tl lik fark olacakhocam bırakın ps4 proyu yurtdışından ps5 alın çıkınca.
öncelikle eylülü bekleyin derim konsollara gelen ek vergiler kalkacak daha ucuza bulursunuz eğer şimdi alacağım diyorsanız aradaki 1000 TL farka değmez zaten konsollar kolay kolay bozulan şeyler değil 2 sene önce bimden almıştım ps4 hala hiç bir sıkıntısı yok
Suanlık PS4 yeterhocam bırakın ps4 proyu yurtdışından ps5 alın çıkınca.
sony garantili olması en iyisidir.Suanlık PS4 yeter
Reis şimdi diyelim ben 3700 TL ye ithalatçı garantili aldım ve benlik olmayan bir sorun çıktı. Doğru düzgün ilgilenirler mı ya da atıyorum yeni bir PS4 verme imkanları olur mu zaten sanıyorum ki 2 yıl kullanıcam sonra ps5 e geçiş yapabilirim belkiöncelikle eylülü bekleyin derim konsollara gelen ek vergiler kalkacak daha ucuza bulursunuz eğer şimdi alacağım diyorsanız aradaki 1000 TL farka değmez zaten konsollar kolay kolay bozulan şeyler değil 2 sene önce bimden almıştım ps4 hala hiç bir sıkıntısı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
arada 5000 TL lik fark olacak
1000 TL fark var reis az değil 1000 TL ye 4-5 tane sağlam oyun alınırsony garantili olması en iyisidir.
geri yenisini verme çok zor ithalatçıda senik olmayan bir problem olduğunda çok üst düzey olmasada ilgilenirlerReis şimdi diyelim ben 3700 TL ye ithalatçı garantili aldım ve benlik olmayan bir sorun çıktı. Doğru düzgün ilgilenirler mı ya da atıyorum yeni bir PS4 verme imkanları olur mu zaten sanıyorum ki 2 yıl kullanıcam sonra ps5 e geçiş yapabilirim belki
Birde Trendyol da felan böyle 10/10 puanlık satıcılar var sence güvenilirler mı veya hiçbir sorun yaşar mıyım PS4 degeri yenisini verme çok zor ithalatçıda senik olmayan bir problem olduğunda çok üst düzey olmasada ilgilenirler
alacağın yer neresi? 3700e ben hiç ps4 pro görmedim.Reis şimdi diyelim ben 3700 TL ye ithalatçı garantili aldım ve benlik olmayan bir sorun çıktı. Doğru düzgün ilgilenirler mı ya da atıyorum yeni bir PS4 verme imkanları olur mu zaten sanıyorum ki 2 yıl kullanıcam sonra ps5 e geçiş yapabilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 TL fark var reis az değil 1000 TL ye 4-5 tane sağlam oyun alınır
alacağın yer neresi? 3700e ben hiç ps4 pro görmedim.
alabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu da varalacağın yer neresi? 3700e ben hiç ps4 pro görmedim.
Peki teşekkürler inşallah yasamamalabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.
hocam bırakın ps4 proyu yurtdışından ps5 alın çıkınca.