Yanında oyun var mı?ps4 pro 1 tb 2 tane dualshock controller im var 2 yıllık az kullandım .Ps5 alıcam fakat babam ilk önce bu ps4 pro yu ortadan kaldırman gerek dedi kaç a satabilirim
Sahibinden' e bakıldığında 2 kollu modeller 2.6K' dan başlıyor ürünün sıkıntısı yok ise o civarda bir fiyata konulabilir.var fakat vermiyecem
daha pahalıya satmak için yanında playstation vr gözlük de verebilirimSahibinden' e bakıldığında 2 kollu modeller 2.6K' dan başlıyor ürünün sıkıntısı yok ise o civarda bir fiyata konulabilir.
toplamda 200 gün civarı kullandım2500 civarı gidebilir. İyi ve güzel kullanıldıysa.
4.4K pazarlıkla 4.250 falan olabilir.daha pahalıya satmak için yanında playstation vr gözlük de verebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
toplamda 200 gün civarı kullandım
ps4 promu ne kadara satabilirim diyince aklıma 2 ay önce çalınan ps4 prom geldi bende satıp ps5 almayı düşünüyordumps4 pro 1 tb 2 tane dualshock controller im var 2 yıllık az kullandım .Ps5 alıcam fakat babam ilk önce bu ps4 pro yu ortadan kaldırman gerek dedi kaç a satabilirim
o fiyata gidip xbox series s almazlardı4.4K pazarlıkla 4.250 falan olabilir.
ps4 ü en fazla 3000 e satarsan daha vermen gereken 5000 tl kalıyorps4 promu ne kadara satabilirim diyince aklıma 2 ay önce çalınan ps4 prom geldi bende satıp ps5 almayı düşünüyordum
Oyunsuz ise 2800 gibi satılır.ps4 pro 1 tb 2 tane dualshock controller im var 2 yıllık az kullandım .Ps5 alıcam fakat babam ilk önce bu ps4 pro yu ortadan kaldırman gerek dedi kaç a satabilirim