Neler Yeni

Ps4 pro + rx5500xt 4gb =? 1660super

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Abicim durum olarak evet ps4 daha mantikli olabilir ps4 ile xbox series s kapişcak konsollar degil belki ps4pro ile kapisir
ben zaten ps4 ile series s karşılaştırmıyorum. ayrıca ps4 pro da series s ile karşılaşacak güçte değil. saf güç olarak evet denkler ama nesil farkı var. zen2 var. ray tracing var. 7 sene gidecek konsolla ömrü bitmek üzere olan konsol var. ancak ben bu duruma göre yorum yapıyorum burada. hatta zaten daha önce yazdığım yorum bu;
bu durumda dünyanın en saçma şeyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Aydın
Dostlar Xbox alma planım yok zaten elimde kasam var istediğim oyunları oynuyorum ekran kartımı daha düşük güçte bir kartla değiştirecek olsam da o oyunları oynamaya devam edebileceğim. Ben burda exclusive oyunları oynamak için ps4 pro almak istiyorum. ps5 alacak bütçem yok güncellik açısından alabileceğim en son Sony konsolu da ps4 pro ama fan sesi kısmı kafama takıldı biraz beni düşündüren kısım o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zaten ps4 ile series s karşılaştırmıyorum. ayrıca ps4 pro da series s ile karşılaşacak güçte değil. saf güç olarak evet denkler ama nesil farkı var. zen2 var. ray tracing var. 7 sene gidecek konsolla ömrü bitmek üzere olan konsol var. ancak ben bu duruma göre yorum yapıyorum burada. hatta zaten daha önce yazdığım yorum bu;
Bu arada ps4 pronun ömrü daha bitmedi diye biliyorum ama

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Dostlar merhaba elimde GTX 1660super var 2.elde 6300 lira teklif geldi. Kartı satsam ps4 pro 1tb (Cuh-7016b garantisiz) + rx 5500xt 4gb(garantili) alabiliyorum. Sizce bu iş mantıklı mı çok arada kaldım?
Bence Direk Sat
Sonra İstersen Konsolu Kırar veya kırdırtırsın
Bu Sayede Exclusive Oynarsın

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
özel oyunlar öndemi değilse XSS YADA XSX olabilir

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Noluyo agaaa, ben geçen sene 1600 e 1660s almıştım 4 kat mı artmış

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bu arada ps4 pronun ömrü daha bitmedi diye biliyorum ama
daha bitmedi ama bitmek üzere. bitmek üzere derken yeni oyunlar çıkmayacak anlamında. ps5 çıktığı zaman ps4 nesline 2 sene daha oyun çıkaracağız demişlerdi. 2 sene doluyor yavaş yavaş. ps4 ve ps4 pro aynı gemideler. ikisine de oyunlar aynı anda çıkmamaya başlayacak.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
konsollar dinamik çözünürlük kullanıyor. mesela xboxa özel optimize bu oyunun detaylı analizini izlersen, series x 2160p çözünürlükte çalıştırdığı oyunda 900pye kadar düşüyor. seires s daha vahim durumda o da 1080p çalıştırdığı oyunda 648pye kadar düşüyor. yani series s ile 2k 60fps oynanan oyunlarda 60fps yakalamak için hem çözünürlük düşüyor, hem de grafik ayarları kısılmış oluyor. mesela dirt 5 120fps çalışabilmek için çamur gibi grafikler sunuyor. ps4 hatta ps3 oyunu gibi.
ya cihazı kullanmasak bu yalan dolanlara inanıcazda bizzat ben kullanıyorum 4K tv de series s ama 4K oyun oynamıyorum neyse tek bir oyunda optimize edilmedi için düşüş olabilir ama başka hangi oyunda bu tarz 900p ye kadar düşme varmış söylesene hiçbir oyunda görmedim her oyunun 2k da oynuyorum zaten hiçbir düşüş yok grafik açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Aydın
daha bitmedi ama bitmek üzere. bitmek üzere derken yeni oyunlar çıkmayacak anlamında. ps5 çıktığı zaman ps4 nesline 2 sene daha oyun çıkaracağız demişlerdi. 2 sene doluyor yavaş yavaş. ps4 ve ps4 pro aynı gemideler. ikisine de oyunlar aynı anda çıkmamaya başlayacak.
2020 yılında paylaşılmış bir haberde Sony'nin resmi olarak yaptığı açıklamada ps4 desteğinin 3-4 yıl daha devam edeceğini belirtilmiş

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ya cihazı kullanmasak bu yalan dolanlara inanıcazda bizzat ben kullanıyorum 4K tv de series s ama 4K oyun oynamıyorum neyse tek bir oyunda optimize edilmedi için düşüş olabilir ama başka hangi oyunda bu tarz 900p ye kadar düşme varmış söylesene hiçbir oyunda görmedim her oyunun 2k da oynuyorum zaten hiçbir düşüş yok grafik açısından
digital foundry güvenilir bir kaynaktır. bütün konsollardaki bütün oyunlara bu testleri yapıyorlar. kanalı inceleyebilirsin. ayrıca konsolların dinamik çözünürlük kullandığını biliyoruz neden bu kadar büyüttünüz ki? ben de düz ps4ü 4k tvde kullanıyorum. ps4 de oyunlar 4kya çok güzel upscale ediyor. hiç piksel piksel bir görüntü olmuyor. gayet akıcı ve gerçekten 4kymış gibi çizgiler. şimdi ben ps4 4k çalışıyor diye mi yazayım her yerde?

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
digital foundry güvenilir bir kaynaktır. bütün konsollardaki bütün oyunlara bu testleri yapıyorlar. kanalı inceleyebilirsin. ayrıca konsolların dinamik çözünürlük kullandığını biliyoruz neden bu kadar büyüttünüz ki? ben de düz ps4ü 4k tvde kullanıyorum. ps4 de oyunlar 4kya çok güzel upscale ediyor. hiç piksel piksel bir görüntü olmuyor. gayet akıcı ve gerçekten 4kymış gibi çizgiler. şimdi ben ps4 4k çalışıyor diye mi yazayım her yerde?
Tek bir oyundan ötürü bütün konsolu eleştirmessin halbuki dediğin şeyler olmuyor bile uydurma yani

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Son düzenleme:

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
https://youtube.com/playlist?list=PLY9cZ8nX4xmmynNEmbkE87eqTWflnADGP adamların yaptığı oyun testleri. bunu ps4-ps4 pro zamanından beri yapıyorlar. sadece 1 video ve 1 oyun değil, attığım listede yaptıkları 648 tane detaylı oyun analizi var. ama sen onlardan daha iyi bilirsin. onlar kim ki?
saçma bir yazı daha attığın listede özel olarak Xbox series s için inceleme yokki ayrıca kendim kullanıyorum diyorum beni geçtim 648 tane detaylı oyun incelemesi demişsin 648 i de series s için değil önceki attığın oyunda optimize olmayan bir oyun küçük downgradeler olabilir series s in kötülenecek hiçbir yanı yoktur

Top Bottom