ps4 pro takas teklifi

arajmer

80+
Reaksiyon skoru
120
PS4 PRO 1TB 2 ADET DS ve Macbook Air 13" 2017 ile imzamdaki sistemi takaslasam zarar eder miyim?

Zarar etmezsin , eline geçen de olmaz.

Zarar etmezsin , eline geçen de olmaz.
Uzun zamandır piyasadan uzak kaldım tahminim doğru o zaman. Kafa kafaya gelir. Ayrı ayrı fiyat biçsen konsol için 3 macbook için 6 der misin?

Uzun zamandır piyasadan uzak kaldım tahminim doğru o zaman. Kafa kafaya gelir. Ayrı ayrı fiyat biçsen konsol için 3 macbook için 6 der misin?
Senin sistem 6-6.5 civarı eder, mac'i 3 saysa ps4'ü de 3 saymıştır. Bu dönemde pc bulmak zor, bu takas işleri yerine gamepad al, kendi bilgisayarına tak kullan.

Senin sistem 6-6.5 civarı eder, mac'i 3 saysa ps4'ü de 3 saymıştır. Bu dönemde pc bulmak zor, bu takas işleri yerine gamepad al, kendi bilgisayarına tak kullan.
Monitör ile birlikte veriyorum benim sistemi. Sarı sitede 5.500'ün altında macbook bulamadım. Pc ye ihtiyacım azalıyor artık tavsiye istemiyorum açıkçası. Piyasadan uzak kaldığım için fiyat denk getirmeye çalışıyorum

Monitör ile birlikte veriyorum benim sistemi. Sarı sitede 5.500'ün altında macbook bulamadım. Pc ye ihtiyacım azalıyor artık tavsiye istemiyorum açıkçası. Piyasadan uzak kaldığım için fiyat denk getirmeye çalışıyorum
Monitör dahilse durum değişir, mantıklı takas değil.

Sadece kasa verilip belki yapılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Neden mantıklı değil ki anlayamıyorum tam olarak. En kötü macbook 5 bin şuan yani, ps için 3 bin desek 8 bin. Monitörümle sistem 8-9 arası etmiyor mu zaten?

Geri