Bisikletime PS 4 takas teklifi geldi ne yapayım

Hocam işte alırken nelere dikkat etmeliyim nasıl yapmam gerek bilmiyorum bilen bir arkadaşımda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.500 yazdım hocam zaten bisiklete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bisiklet 7.500 civarı bunun üstünde bir rakamda satayım yeter.
la valla usta 5-6k yazacaktım ayıp olmasın diye yazmadım 8-9 a çevirdim bak ps4 çift kol ise tamamdır. Bisikleti 7500 den elden çıkarıp üzerine 1 ay çalışıp para eklerim falan diyorsan git ps5 al kral öyle bir planın yoksa bu takas senin için kaçınılmaz bir fırsat adama söyle ps4 ün fotolarını çeksin sana atsın sende buraya at bakak hele. Forum danışmadan hareket etme kanka 1 kişinin gördüğü bir şey olur seni kazıklanmaktan kurtartı.

la valla usta 5-6k yazacaktım ayıp olmasın diye yazmadım 8-9 a çevirdim bak ps4 çift kol ise tamamdır. Bisikleti 7500 den elden çıkarıp üzerine 1 ay çalışıp para eklerim falan diyorsan git ps5 al kral öyle bir planın yoksa bu takas senin için kaçınılmaz bir fırsat adama söyle ps4 ün fotolarını çeksin sana atsın sende buraya at bakak hele. Forum danışmadan hareket etme kanka 1 kişinin gördüğü bir şey olur seni kazıklanmaktan kurtartı.
Sağol dostum teşekkür ederim buraya atarım resimleri alınca, usta ben PC alcam bunu takasta alıp nakite çevirip 5060ti yerine 5070 almaya çalışacaktım ps5 gibi yüksek konsol hedefim yok eğer 5 6 satılacaksa da işime yaramamz bisiklete 7.500 yazdım zaten üste para ver desem vermez adam yüksek ihtimal

Bence hızlı nakite çevirmek için alınır. Slim kasa FAT gibi sorunlu değil.

Geri