PS4 pro vs PS4 slim hangisi

Arasındaki farklar nedir hangisi alınmalı pro ve slim arasındaki fiyat farkına değer mi açıklayıcı bir dille anlatırsanız sevinirim
bence aradaki fiyat farkına değmez. ayrıca sıfır almayı düşünüyorsan bu saatten sonra sıfır ps4 alınmaz. ikinci el slim al 2000 lira civarına. mis gibi.

İşlemci Frekansları arasında 0.5GHz fark var, Aynı şekilde grafik birimi frekansı farkı da bulunuyor (zaten direkt olarak grafik birimi modeli farklı) ; Pro'da oyun ve video çözünürlüğü 4K iken Slim'de 1080p. Pro'nun grafik birimi 4.2TFLOPs iken Slim'inki 1.84TFLOPs.

Yani aradaki farklar bunlar, 4K TV'niz varsa kesinlikle Pro alın, oyun zevkinizi ciddi manada arttırır.
Ekleme : İşinize yarar mı bilmiyorum ama Pro'da 1 tane daha fazla USB girişi bulunmakta.

İşlemci Frekansları arasında 0.5GHz fark var, Aynı şekilde grafik birimi frekansı farkı da bulunuyor (zaten direkt olarak grafik birimi modeli farklı) ; Pro'da oyun ve video çözünürlüğü 4K iken Slim'de 1080p. Pro'nun grafik birimi 4.2TFLOPs iken Slim'inki 1.84TFLOPs.

Yani aradaki farklar bunlar, 4K TV'niz varsa kesinlikle Pro alın, oyun zevkinizi ciddi manada arttırır.
Teknik olarak farkı da bu, yazacaktım ama çok iyi anlatılmış burada.

Arasındaki farklar nedir hangisi alınmalı pro ve slim arasındaki fiyat farkına değer mi açıklayıcı bir dille anlatırsanız sevinirim
4k monitor/tv'n yoksa pro'nun cok farkı olcagını sanmıyorum

AAA oyunlarda Slim 1080P30FPS verir. PS4 Pro 2K (1920x2160) 30FPS sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözünürlük ayarlaması hakkında bilgim yok.
Last of us tarzı oyunlarda 1080 p de ne önerirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,830
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri