Neler Yeni

PS4 PRO vs PS4 Slim | Performans ve ileriye dönük olarak hangi modeli almalı?

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
Selamlar, 2. el eli yüzü düzgün bir PS4 almayı düşünüyorum. Kafadan direkt olarak sesi ve teknik sorunları nedeniyle PS4 Fat modelini es geçtim. PS4 Slim kafama daha çok yatıyor fakat eğer PS4 Pro oyun performansı olarak diğerlerinden daha üstünse 500-600 lira daha koyup onu alma taraftarıyım. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bende 4K görüntü verebilecek bir televizyon yok fakat dediğim gibi eğer PS4 Pro, Slim'e nazaran yeni nesil oyunlarda ve 2-3 sene öncesinin oyunlarında daha az donma, kasma ve yüksek FPS veriyorsa PS4 Pro alacağım. Kullanan, bilen ve tecrübe eden arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Bu konunun kafasında soru işareti bulunduran diğer okuyuculara da bir rehber niteliğinde yardımcı olmasını isterim açıkçası, detaylıca konuşalım ve karşılaştıralım artılarını eksilerini bi' görelim dostlar.

1668514943334.png

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selamlar, 2. el eli yüzü düzgün bir PS4 almayı düşünüyorum. Kafadan direkt olarak sesi ve teknik sorunları nedeniyle PS4 Fat modelini es geçtim. PS4 Slim kafama daha çok yatıyor fakat eğer PS4 Pro oyun performansı olarak diğerlerinden daha üstünse 500-600 lira daha koyup onu alma taraftarıyım. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bende 4K görüntü verebilecek bir televizyon yok fakat dediğim gibi eğer PS4 Pro, Slim'e nazaran yeni nesil oyunlarda ve 2-3 sene öncesinin oyunlarında daha az donma, kasma ve yüksek FPS veriyorsa PS4 Pro alacağım. Kullanan, bilen ve tecrübe eden arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Bu konunun kafasında soru işareti bulunduran diğer okuyuculara da bir rehber niteliğinde yardımcı olmasını isterim açıkçası, detaylıca konuşalım ve karşılaştıralım artılarını eksilerini bi' görelim dostlar.

Alıntıyı görüntüle
Fat alacaksan yarı parlak yarı mat kasa değil tüm kasa mat olanı al. Cihaz açılmamış darbe almamış ise sorunsuz kullanırsın. Slim alabiliyorsan o daha sağlıklı.
Ps4 slim parasına 400 500tl koyarak ps4 pro alınmıyor ne yazıkki.

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fat alacaksan yarı parlak yarı mat kasa değil tüm kasa mat olanı al. Cihaz açılmamış darbe almamış ise sorunsuz kullanırsın. Slim alabiliyorsan o daha sağlıklı.
Ps4 slim parasına 400 500tl koyarak ps4 pro alınmıyor ne yazıkki.
Fat modellerin sesi cidden aşırı fazla geliyor hocam, dediğim gibi teknik sorunları da fazla - özellikle parlak kasaların - o yüzden direk Fat modellerden uzak durup Slim'e yöneldim ben de. 500tl civarı olmasa da yaklaşık 800 civarları bir para koyunca etrafta PS4 Pro görmeye başlıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

almışken ps5 al
Ah keşke o kadar bütçemiz olsa

Çok teşekkür ederim hocam, elinize sağlık. Okuyacağım birazdan, gayet detaylı gözüküyor konunuz. <3

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fat modellerin sesi cidden aşırı fazla geliyor hocam, dediğim gibi teknik sorunları da fazla - özellikle parlak kasaların - o yüzden direk Fat modellerden uzak durup Slim'e yöneldim ben de. 500tl civarı olmasa da yaklaşık 800 civarları bir para koyunca etrafta PS4 Pro görmeye başlıyorsunuz.

Ah keşke o kadar bütçemiz olsa

Çok teşekkür ederim hocam, elinize sağlık. Okuyacağım birazdan, gayet detaylı gözüküyor konunuz. <3
İşte sadece fat kasalarda parlak mat kasa olanlar sorun. Sıcaktan kendini kapama sesli fan gibi. Ama komple mat kasa bulursan alabilirsin onlarda sorun yok.

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte sadece fat kasalarda parlak mat kasa olanlar sorun. Sıcaktan kendini kapama sesli fan gibi. Ama komple mat kasa bulursan alabilirsin onlarda sorun yok.
Tamamdır teşekkür ederim hocam, PS4 PRO'nun bazı oyunlarda performans modu desteği olması ve yazılımsal olarak boost modu olması ayriyeten ilgimi çekti. Hala karar aşamasındayım tabii

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamamdır teşekkür ederim hocam, PS4 PRO'nun bazı oyunlarda performans modu desteği olması ve yazılımsal olarak boost modu olması ayriyeten ilgimi çekti. Hala karar aşamasındayım tabii
Ben last of us, last of us 2 ve Uncharted serisi için istiyorum o yüzden en ucuz Ps4 Slim yeterli bana.

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
Ben last of us, last of us 2 ve Uncharted serisi için istiyorum o yüzden en ucuz Ps4 Slim yeterli bana.
Hocam benim de PS4 alma amacım F1 oyunları, Assassin's Creed serisi, TLOU serisi ve GOW'ın son 2 oyunu. Assassin's Creed'in son çıkan ve God of War Ragnarok biraz zorlayıcı oyunlar gibi gözüküyor ki bu yüzden de tam emin olmamakla beraber bir yandan PS4 Pro almayı da düşünüyorum. Slim de çok memnun edici gözüküyor ve ayrıca 3 model arasından en az ses çıkaran model Slim modeli.

Hocam konunuzu okudum ki zaten aklımda PS4 alma fikri var XBOX kısmına hiç yanaşasım dahi yok, asıl önemli olan konu yeni nesil oyunlarda Slim mi yoksa Pro mu tercih edilmeli?

noise53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
hakkı bayhan
Instagram
enesakmehmt
Steam
Spawn53
Twitter
Bro4ken
tabikide series s şahsen ps4proyu satıp ona geçtim hem next gen hemde gamepass ile çok ucuz yeni çıkan oyunları oynuyorum şahsen ps bu saatten sonra pişmalıktır diye düşünüyorum not: ps1 ps5 tüm jenerasyonları kullandım

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Alıntıyı görüntüle

Top Bottom