Neler Yeni

PS4 PRO vs PS4 Slim | Performans ve ileriye dönük olarak hangi modeli almalı?

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
Selamlar, 2. el eli yüzü düzgün bir PS4 almayı düşünüyorum. Kafadan direkt olarak sesi ve teknik sorunları nedeniyle PS4 Fat modelini es geçtim. PS4 Slim kafama daha çok yatıyor fakat eğer PS4 Pro oyun performansı olarak diğerlerinden daha üstünse 500-600 lira daha koyup onu alma taraftarıyım. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bende 4K görüntü verebilecek bir televizyon yok fakat dediğim gibi eğer PS4 Pro, Slim'e nazaran yeni nesil oyunlarda ve 2-3 sene öncesinin oyunlarında daha az donma, kasma ve yüksek FPS veriyorsa PS4 Pro alacağım. Kullanan, bilen ve tecrübe eden arkadaşlar varsa yazsın lütfen. Bu konunun kafasında soru işareti bulunduran diğer okuyuculara da bir rehber niteliğinde yardımcı olmasını isterim açıkçası, detaylıca konuşalım ve karşılaştıralım artılarını eksilerini bi' görelim dostlar.

1668514943334.png

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
valla bende fat kasa vardı tamamen mat ne ses vardı ne ısınma mis gibiydi ama imkanın var ise pro modelini almanı tavsiye ederim.

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
İki cihazda oyun gelecek 2025 sonuna kadar ama 4K oyun deneyimi için PS4 PRO 1080p için de PS4 Slim ama paranız varsa tabi ki PS4 PRO almanızı öneriyorum.
Aslında PRO'da ilgimi çeken tek şey donanımının biraz daha geliştirilmiş olması ve ayriyeten God of War Ragnarok'ta falan Performance/Resolution gibi özellikleri bulundurması, ayrıca şu ayarlardan açılan Boost Mode (?) da faydalı gözüküyor. O yüzden Slim mi alsam Pro mu alsam ikilemine düşmüş haldeyim

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Aslında PRO'da ilgimi çeken tek şey donanımının biraz daha geliştirilmiş olması ve ayriyeten God of War Ragnarok'ta falan Performance/Resolution gibi özellikleri bulundurması, ayrıca şu ayarlardan açılan Boost Mode (?) da faydalı gözüküyor. O yüzden Slim mi alsam Pro mu alsam ikilemine düşmüş haldeyim
Grafik işleyicisi gücü (teraflops değeri) 3 kat daha güçlendi hiç zorlanmıyor makina.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
2017den beri slim kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
Oğlum PS4 Pro'lar bambaşka fiyatlara satılıyor ulan, Allah belasını versin böyle işin. Bir tane 5.200'e PS4 PRO buldum o da CUH7016-B serisi çıktı, ne düşünüyorsunuz alayım mı sizce?

JolTuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tuna
Çok iyi fiyat termal macununu değiştirirsen cihaz da ses falan kalmaz al bence ama önce almadan dene cihazı içi falan açılmış mı test etmeden alma baya ucuza veriyor çünkü 5200 TL PS4 PRO için çok iyi fiyat kaçırma cihaz sağlamsa.
Bakıcaz hocam zaten o fiyat bandında başka PS4 Pro satan yok, olmadı Slim alıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,312
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom