Neler Yeni

PS4 Red Dead Redemption 2 Save Kilit Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emil Breivik
Arkadaşlar selam. Yaklaşı 9-10 gün önce falan bilindik bir yerden 2.el olarak rdr 2 aldım. Kargo geldi açtım, her şey düzenli, haritası tertemiz, içinde kodu var falan. Oyunu kurup açtım bi bakmak için, 25-30 dk oynadım , bi çatışnaya girdiğimiz bölüm vardı ordan sonra save almak istedim. Oto save kapatıp manuel olarak save yapmak istedim. Save yapamadım bi türlü, basılmıyo save bölgesine, bi baktım kilit var. Biraz araştırdım, yabancı forumlarda birileri hile açılmış o yüzden sonsuza kadar save kısmı kilitli kalacak diye falan. Ben de aldığım yere ve birkaç bilindik konsol dükkanına daha sordum. İkisi de bilmiyoruz falan dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hile açılmış ve save kısmu kilitlenmiş olabilir mi? Eğer çözümü varsa da yardımcı olabilir misiniz

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
n önce falan bilindik bir yerden 2.el olarak rdr 2 aldım. Kargo geldi açtım, her şey düzenli, haritası tertemiz, içinde kodu var falan. Oyunu kurup açtım bi bakmak için, 25-30 dk oynadım , bi çatışnaya girdiğimiz bölüm vardı ordan sonra save almak istedim. Oto save kapatıp manuel olarak save yapmak istedim. Save yapamadım bi türlü, basılmıyo save bölgesine, bi baktım kilit var. Biraz araştırdım, yabancı forumlarda birileri hile açılmış o yüzden sonsuza kadar save kısmı kilitli kalacak diye falan. Ben de aldığım yere ve birkaç bilindik konsol dükkanına daha sordum. İkisi de bilmiyoruz falan dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hile açılmış ve save kısmu kilitlenmiş olabilir mi? Eğer çözümü varsa da yardımcı olabilir misiniz
Sanmam. Çatışma ortasında vs. Save alınamıyor dur belki biraz daha zaman geçir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emil Breivik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmam. Çatışma ortasında vs. Save alınamıyor dur belki biraz daha zaman geçir.
Çatışma bitti , eve girip araştırıp çıktım ama yine kaydetmedi. Burada da yazanlar var hile kodu yazdım save almıyo falan, muhtemelen hileden dolayıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,274
Üyeler
171,177
Son üye
arthurmorgan2000
Top Bottom