Neler Yeni

PS4 Slim 1 TB kaça satılmalı

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Merhaba, Konsol piyasasına çok hakim değilim genel olarak Sahibinden'e baktım ama yine de sormak istedim. PS4 Slim 1 TB kumandası ile beraber kaça satılırsa idealdir? 2250 iyi mi mesela?
Teşekkürler.
Spotçu veya 2.el bayilerinden daha ucuza bulabilirsin örnek biri 1.3k fiyata ps4 fat kasa almıştı oyunsuz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Thermaltake V200 kasam var bide 5 aydır 1 kişi bile yazmadı ona napcaz :ROFLMAO:
Aynı olay bende de var 2 aydır ilandaki kasama kimse bakmıyor mesajda yazmıyor aramıyorda ne yapacağımı bilemiyorum fiyatı da en düşüğe çektim yine yok

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aynı olay bende de var 2 aydır ilandaki kasama kimse bakmıyor mesajda yazmıyor aramıyorda ne yapacağımı bilemiyorum fiyatı da en düşüğe çektim yine yok
Elimizde kaldı desene :ROFLMAO:
Insanlar sanırım ikinci el kasa almaktan çekiniyor. Çok fazla vidası aksesuarı falan var diye ve eksiktir falan diye olabilir.

Elimizde kaldı desene :ROFLMAO:
Insanlar sanırım ikinci el kasa almaktan çekiniyor. Çok fazla vidası aksesuarı falan var diye ve eksiktir falan diye olabilir.
Full artı full fotoları ve vidaları var diye özellikle yazdım ve fotosunuda çektim yine yok arkadaş
Bazen 2.el den medet ummamak gerekiyor
O yüzden herşeyi yenisini alıp 2.elini satmak istemiyorum çünkü SATILMIYOR

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bence 2500 iyi fiyat altına vermemek gerek. Garanti durumu var ise az daha yukarı çıkabilirsiniz. Uygun fiyatlı kutulu oyun var ise yanında vermek alıcıyı cezbedebilir.

biz araba koymuştuk sahibine 60.000 TL hep ölücüler 55.000 son o paraya bana sat diye günde 10 kişi yazıyordu en sonunda sattık istediğimiz fiyata makul bir pazarlıkla
Arabayla elektronik ürün bir değil ben de çok 2.elde ürün alıp satıyorum hatta idda edebilirim bu forumda 2.elde benden çok ürün alıp satan yoktur 😉

bu ne sağır oldum
Harbi haa
Tüüü bu nasıl bir ses bundan sonra gördüğüm ilk ördeği avlıyacağım
En sevdiğim çizgi film karakterinden biri olan duffy duck tan soğuttular
Dur yav bu var yemez amca imiş 😂

Top Bottom