PresidenTT
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Mehmet
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsi geçen ürün tam f/p eğer 48 e bulursan al bence. Ben öyle yapacaktım. Işlemci sıcaklık değerleri de daha iyi onun. Victuslar 25-35 de bakılacak pcler bence. HP Omenler de var mesela. Ama şu an bu fiyat çok daha avantajlı. Ben 15-20 model listeleyip inceliyorum. Fırsatı görünce bıraktım açıkçası incelemeyi. Victuslar da vardı bu ara benim seçeneklerimde. Ben servis ile alakalı olarak HP tercih etmemeye karar verdim.acer konusunda yorumlarda memnun kalmayan çok insan gördüm acere baktım ama vazt geçtim sen yinede bir link at bu arada 2tb m2 ssd nin linki atarmısın ve neden victus almamalıyım özellikleri güzel ve tatmin edici bence. tuf alınıp dediğni yapmak var dı benim aklımda konu açaçaktım ama sen açmışsın gerek duymadım bende sadece bir kere alıp en az 6 7 yıl idare etsim istiyorum laptop
Linki eklemistim diye biliyorum başlığa ama atarım olmadı terkardan.
Evet ben de öyle düşünüyorum. Ki redditte denenmisini de buldum. 5600 alınır. F-p ram öneriniz var mı?Hayır, r9 7940hs 5600 mhz destekliyor. Asus da en yüksek destekten anakart koymuştur herhalde. Laptop gelince görev yöneticisinden ve cpu-z, aida64 gibi yerlerden kontrol edin rami.
Tamam zaten onun için o fiyat ram başı -200 düşüyor. Burası da risk yönetimine giriyor. Adam ürünün kullanılmamış olduğundan emin olabilir. Onun dışında elektronik bu, bozulma ihtimali mevcut. Ama ram başı -400 düşmek böyle bir ram için de çok mantıklı değil. Onu demek istiyorum.Kardeşim o parçalarda normalde garanti olur ya eğer cihazdan sökülen bir parçanın garantisi olması için o söküldüğü parça ile o ana cihazın yetkili servisine gönderilmesi lazım komple cihaz gitmesi lazım adam onlamı uğraşacak yani garanti yok şeklinde satacak tamam mı.