Ps4 slimmi Series S mi?

addy1234

80+
Reaksiyon skoru
93
Aslında xbox series x le arasında kaldım ama Sony nin oyunlarını seviyorum. Diğer yandanda gamepass ve yeni teklonojiler çok cazip.Beni 6 ayla 2 sene arası götürse yeter ayrıca.Birde tabi 3 oyunlu ps4 slim 3400 lira Series S ise 3 ay gamepass li 4300 lira. Hangisini tercih etmeliyim?

Karşılaştırma bile yapılamaz, Series S alınmalı. Oyunlara sürekli para veremeyeceksen Sony konsol almanın bir mantığı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karşılaştırma bile yapılamaz, Series S alınmalı. Oyunlara sürekli para veremeyeceksen Sony konsol almanın bir mantığı yok.
Series X demişsin bir de, 4K TV veya monitör var ise o da çok cazip.

Series X demişsin bir de, 4K TV veya monitör var ise o da çok cazip.
Teşekkürler hocam cevabınız için. Bende sizin gibi düşünüyorum aslında.Fakat Sony tarafının oyunları çok cazip geliyordu.

Ps4 ü al oyunlarını bitir sat. Sonra Xbox alırsın. Ps4 exclusiveleri kesinlikle oynanmalı.

Teşekkürler hocam cevabınız için. Bende sizin gibi düşünüyorum aslında.Fakat Sony tarafının oyunları çok cazip geliyordu.
Rica ederim. Anlıyorum sizi, ben de PlayStation 4 Slim sahibiyim, exc. oyunlar cidden güzel fakat maddi durumunuz üst düzey değil ise sürekli oyun almanız imkansızlaşıyor. Konsol bir kenarda yatınca da sizin moraliniz bozuluyor, bu şekilde de exc. oyunların bir anlamı kalmıyor.

Aslında xbox series x le arasında kaldım ama Sony nin oyunlarını seviyorum. Diğer yandanda gamepass ve yeni teklonojiler çok cazip.Beni 6 ayla 2 sene arası götürse yeter ayrıca.Birde tabi 3 oyunlu ps4 slim 3400 lira Series S ise 3 ay gamepass li 4300 lira. Hangisini tercih etmeliyim?
Series s daha mantıklı. PS exclusivelerini herkes seviyor ama pahalı. Güncellik açısından da series s çok daha mantıklı.

Series S alacağım sanırım. RayTracing teklonojisi ve oyun açmaya üşenmeyeceğim kadar hızlı olması ps 4 ün önüne geçti biraz.

Serie S e önümüzdeki 6 sene boyunca bütün güncel oyunlar gelirmi peki? Bazı kaynaklardan en fazla 3 sene oyun çıkacağını duydum.

2000 liraya 2. El PS4 slim alınır. Bolca oyun oynanıp aynı fiyata satılır. PS oyunları bence de oynanmalı.

Peki PC ye gelen exclusive oyunlar Xbox ada gelirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri