Neler Yeni

Ps4 ve ps5 arasındaki farklar

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Ps5 çok daha hızlı yükleme ekranı neredeyse görünmüyor. Ayrıca ps5 kolunda oyundan oyuna veya kullandığın materyale göre kol değişiyor. Şöyle izah edeyim savaş oyununda tabanca daha kolay sıkılırken pompalıyı sıkmak için daha fazla bastırman gerekir. Son olarak 7 yıl geliştirildi daha çok vardır ben iki tane söyledim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
PS5 Vs PS4: In-Depth Hardware Comparison - Gizbot News

Mojo jojo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps5 çok daha hızlı yükleme ekranı neredeyse görünmüyor. Ayrıca ps5 kolunda oyundan oyuna veya kullandığın materyale göre kol değişiyor. Şöyle izah edeyim savaş oyununda tabanca daha kolay sıkılırken pompalıyı sıkmak için daha fazla bastırman gerekir. Son olarak 7 yıl geliştirildi daha çok vardır ben iki tane söyledim.
Güç farkı falan ne büyük bi farkmı ps5 i alırsam Almanyadan alcam yeni pro ile nereye aynı fiyata biz Türkiye üzerinden gidek arasındaki fiyat farkına değermi ona göre alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat farkına değermi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Güç farkı falan ne büyük bi farkmı ps5 i alırsam Almanyadan alcam yeni pro ile nereye aynı fiyata biz Türkiye üzerinden gidek arasındaki fiyat farkına değermi ona göre alıcam

Fiyat farkına değermi
Değer tabii ki. Tam 7 yıl daha güncel kalacak. PS4 ömrünün son demlerinde.
Geriye uyumluluk sayesinde PS4'deki hemen hemen tüm oyunları da oynayabiliyorsun.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
işlemci-ekran kartı gücü
ssd
ray tracing
ram farkı
performanstaki inanılmaz uçurum
ps4'e artık exclusive oyun çıkmayacak

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

Fiyat farkına değermi
fiyat farkına kesinlikle değer

Top Bottom