fiyat farkı performans farkıArasındaki farklar tam olarak nedir
Güç farkı falan ne büyük bi farkmı ps5 i alırsam Almanyadan alcam yeni pro ile nereye aynı fiyata biz Türkiye üzerinden gidek arasındaki fiyat farkına değermi ona göre alıcamPs5 çok daha hızlı yükleme ekranı neredeyse görünmüyor. Ayrıca ps5 kolunda oyundan oyuna veya kullandığın materyale göre kol değişiyor. Şöyle izah edeyim savaş oyununda tabanca daha kolay sıkılırken pompalıyı sıkmak için daha fazla bastırman gerekir. Son olarak 7 yıl geliştirildi daha çok vardır ben iki tane söyledim.
Fiyat farkına değermi
Değer tabii ki. Tam 7 yıl daha güncel kalacak. PS4 ömrünün son demlerinde.Güç farkı falan ne büyük bi farkmı ps5 i alırsam Almanyadan alcam yeni pro ile nereye aynı fiyata biz Türkiye üzerinden gidek arasındaki fiyat farkına değermi ona göre alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat farkına değermi
fiyat farkına kesinlikle değerGüç farkı falan ne büyük bi farkmı ps5 i alırsam Almanyadan alcam yeni pro ile nereye aynı fiyata biz Türkiye üzerinden gidek arasındaki fiyat farkına değermi ona göre alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat farkına değermi
Türkiye üzerinden gideceksek 8300 TL'ye almazdım şahsen.Neredeyse fiyat ps4 pro ile aynı ps5 in fakat biz Türkiye üzerinden gidelim sence değermi tr üzerinden