Neler Yeni

ps5 almak istiyorum sizce almalı mıyım ne yapmam lazım

Berkyozclk

80+ Bronze
Ps’de oyunlar çok da pahalı değil hatta şuan rdr2 deluxe 200tl(örnek) ve ayrıca kutulu oyun oynayıp satma avantajın da var
psplus kesin alırım zaten bi de mesela last of us part 2 nerden almak mantıklı olur kutulu vs fiyatları ne biliyon mu hic

megabator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet baş
hic konsolum olmadı ama pcye cıkan cogu aaa hikayeli oyunu oynadım ps5te oyun almak pahalı mı veya hangi modeli almam daha iyi olur slim daha iyi gibi dusunuyorum cdli olanı mı almalıyım sizce
Merhaba kardeşim elimde ps5 dijital edition var kredim borcumdan dolayı satıyorummm 2 kol şarj istasyonu ve 1 tb m2 ssd var ürünlerin hepsi orjinaldir kutusu garantisi faturası herşeyi vardır aciliyeti olduğu için uygun bir fiyata bırakıcam oyunda var içinde fifa 24 god of war spiderman vs +1 yıllık Playstation plus deluxe te var

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
4080 superli bir bilgisayara sahibim, yanına ps5 de aldım. Açıkçası pişmanım. Oyunlar çatur çutur pc'ye geliyor. Playstationa 2000tl'den çıkıyorlar ve xbox gibi üyelik platformuna da eklenmiyor bu oyunlar. Bence alınmaz.

Berkyozclk

80+ Bronze
Merhaba kardeşim elimde ps5 dijital edition var kredim borcumdan dolayı satıyorummm 2 kol şarj istasyonu ve 1 tb m2 ssd var ürünlerin hepsi orjinaldir kutusu garantisi faturası herşeyi vardır aciliyeti olduğu için uygun bir fiyata bırakıcam oyunda var içinde fifa 24 god of war spiderman vs +1 yıllık Playstation plus deluxe te var
kanka ben 1 ay sonra alcam şimdi değil

Berkyozclk

80+ Bronze
4080 superli bir bilgisayara sahibim, yanına ps5 de aldım. Açıkçası pişmanım. Oyunlar çatur çutur pc'ye geliyor. Playstationa 2000tl'den çıkıyorlar ve xbox gibi üyelik platformuna da eklenmiyor bu oyunlar. Bence alınmaz.
evette her oyun gelmiyo yıllar beklemek sacma bi de hic konsolum olmadı ondan istiyorum para geçicek elime nereye harciyim baska

Onurss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Onur
Ve ayrıca Ps5 Türkiyede vergilerden dolayı çok pahalıya satılıyor yurt dışından alıp gelmek nerdeyse aynı fiyat
Düzeltme: Playstation 16k civarı bişeye geliyor 3500tl de gidiş geliş desek 19,5k falan
https://zoommer.ge/playstation/sony-playstation-ps5-slim-1tb-p38718 Bunda %12 vergi iadesi düşünce 16k civarına geliyor

Son düzenleme:

Berkyozclk

80+ Bronze
Ve ayrıca Ps5 Türkiyede vergilerden dolayı çok pahalıya satılıyor yurt dışından alıp gelmek nerdeyse aynı fiyat
aga ben artvinliyim gurcistandan alır geliirm ama dedigin gibi aynı fiyatsa niye onunla ugrasayım alır takar oynarım

Onurss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Onur
Yeni çıkan oyunları kutulu alıp satma şansın da var

Onurss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Onur

S4rd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şamil Koçan
hic konsolum olmadı ama pcye cıkan cogu aaa hikayeli oyunu oynadım ps5te oyun almak pahalı mı veya hangi modeli almam daha iyi olur slim daha iyi gibi dusunuyorum cdli olanı mı almalıyım sizce
PS exclusive oyunlar için alınır sadece, eğer ki tek amacın onları oynamaksa alsam mı diye düşünmeyecen zaten.

Berkyozclk

80+ Bronze
PS exclusive oyunlar için alınır sadece, eğer ki tek amacın onları oynamaksa alsam mı diye düşünmeyecen zaten.
aga pcde her oynadıgım oyun psde var zaten üstüne bi de oraya ozel oyunlar var hepsini psden oynarım işte bi de zamanı gelince gta 6 oynarım

Top Bottom