Series S alabilirsiniz. Bilgisayarda Dualsense kullanıyorum Steam dışı oyunlarda DSX ile xbox koluna simüle etmeniz gerekiyor fakat çocuğunuzun kafası karışabilir bu durumda çünkü xbox tuşlarını gösteriyor oyunda. Bazı oyunlar için Playstation butonlarını gösteren UI modları bulunuyor.birde şu var. Oğlum 11 yaşında fifa oynamak istiyor ve yeri geldiğinde arkadaşlarıyla da oynayacak. konsol almak aslında daha iyi olabilir çünkü bende pc de oyun oynuyorum çoğunlukla. ama bütçeyi de fazla zorlamak istemiyorum
evet kafası karışır kesin.Series S alabilirsiniz. Bilgisayarda Dualsense kullanıyorum Steam dışı oyunlarda DSX ile xbox koluna simüle etmeniz gerekiyor fakat çocuğunuzun kafası karışabilir bu durumda çünkü xbox tuşlarını gösteriyor oyunda. Bazı oyunlar için Playstation butonlarını gösteren UI modları bulunuyor.
bana da mantıklı gelmiyor ama biriktirdiği parayı harcamak istiyor. telefon almak istiyordu vazgeçti. ps5 istiyorum dedi. ondan bende araştırıyorum. 10 k civarı birikimi var.valla o kadar para vermektense dediğin gibi 2 tane kol alır keyfime bakarım çok pahalı ps
Cihaz + 1 kol almak yerine ilk 2 satıcıdan iki kollu alırsanız daha uyguna geliyor.bana da mantıklı gelmiyor ama biriktirdiği parayı harcamak istiyor. telefon almak istiyordu vazgeçti. ps5 istiyorum dedi. ondan bende araştırıyorum. 10 k civarı birikimi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalanı ben karşılayacağım alırsam