Neler Yeni

PS5 almak yerine bilgisayara 2 adet kol almalı mıyım?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
Arkadaşlar ps5 yerine 2 adet kol almak mantıklı mı? alırsam hangi kolları almam gerekiyor?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Furkan Görür
xbox 9.nesil alabilirsiniz

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direk bağlaya biliyormuyuz nasıl oluyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Xbox 9. Nesil alabilirsin. Dualsense Steamdeki oyunlarla uyumlu. Ps oyunlarında Dualsense'in özelliklerinden de faydalanabiliyorsun. Steam dışı oyunları ise DualsenseX adlı uygulama ile sorunsuz oynayabilirsin. Bu uygulama Steam dışı oyunlarda kolun görünmesini sağlıyor ve kolu istediğin gibi restore edebiliyorsun.

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
birde şu var. Oğlum 11 yaşında fifa oynamak istiyor ve yeri geldiğinde arkadaşlarıyla da oynayacak. konsol almak aslında daha iyi olabilir çünkü bende pc de oyun oynuyorum çoğunlukla. ama bütçeyi de fazla zorlamak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

en mantıklı olarak ne yapmam lazım?

swxlvr

80+
birde şu var. Oğlum 11 yaşında fifa oynamak istiyor ve yeri geldiğinde arkadaşlarıyla da oynayacak. konsol almak aslında daha iyi olabilir çünkü bende pc de oyun oynuyorum çoğunlukla. ama bütçeyi de fazla zorlamak istemiyorum
Series S alabilirsiniz. Bilgisayarda Dualsense kullanıyorum Steam dışı oyunlarda DSX ile xbox koluna simüle etmeniz gerekiyor fakat çocuğunuzun kafası karışabilir bu durumda çünkü xbox tuşlarını gösteriyor oyunda. Bazı oyunlar için Playstation butonlarını gösteren UI modları bulunuyor.

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
Series S alabilirsiniz. Bilgisayarda Dualsense kullanıyorum Steam dışı oyunlarda DSX ile xbox koluna simüle etmeniz gerekiyor fakat çocuğunuzun kafası karışabilir bu durumda çünkü xbox tuşlarını gösteriyor oyunda. Bazı oyunlar için Playstation butonlarını gösteren UI modları bulunuyor.
evet kafası karışır kesin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
valla o kadar para vermektense dediğin gibi 2 tane kol alır keyfime bakarım çok pahalı ps

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
valla o kadar para vermektense dediğin gibi 2 tane kol alır keyfime bakarım çok pahalı ps
bana da mantıklı gelmiyor ama biriktirdiği parayı harcamak istiyor. telefon almak istiyordu vazgeçti. ps5 istiyorum dedi. ondan bende araştırıyorum. 10 k civarı birikimi var.

kalanı ben karşılayacağım alırsam

swxlvr

80+
bana da mantıklı gelmiyor ama biriktirdiği parayı harcamak istiyor. telefon almak istiyordu vazgeçti. ps5 istiyorum dedi. ondan bende araştırıyorum. 10 k civarı birikimi var.

kalanı ben karşılayacağım alırsam
Cihaz + 1 kol almak yerine ilk 2 satıcıdan iki kollu alırsanız daha uyguna geliyor.
Ayrıca FC 25 çıkınca FC 24'ü gamepass'e getirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,155
Üyeler
159,892
Son üye
badiron
Top Bottom