PS5 dijital sürüm PES sorunu

Umut11

80+
Reaksiyon skoru
0
Hepinize merhaba arkadaşlar. Dün PS5 dijital versiyonunu aldım ancak PES serisi psstore’da mevcut değil. Bu oyunu oynamamın herhangi bir yolu var mıdır? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Hepinize merhaba arkadaşlar. Dün PS5 dijital versiyonunu aldım ancak PES serisi psstore’da mevcut değil. Bu oyunu oynamamın herhangi bir yolu var mıdır? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
efootball diye yazarsan belki çıkar hocam adları değişti serinin

efootball diye yazarsan belki çıkar hocam adları değişti serinin
Hocam efootball23 var ama gerçekten çok kötü oyun pesle alakası yok ne yapmak gerekir acaba? Cidden çok kötü hissediyorum tonla para bayılıp konsol alıyoruz istediğimiz oyunu oynayamıyoruz

Hocam efootball23 var ama gerçekten çok kötü oyun pesle alakası yok ne yapmak gerekir acaba? Cidden çok kötü hissediyorum tonla para bayılıp konsol alıyoruz istediğimiz oyunu oynayamıyoruz
Pes serisi bitti artık efoorball yaptı kendini. Belki eski serileri pazardan çekilmiş olabilirler.

hocam pes serisi bitti fifa oyna imkanın varsa

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Hesap satın alman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye