hocam rdr2 30 fps onun dışında 2-3 tane daha oyun dışında her oyunu 60 fps oynarsınızPs5 te oyunları yüksek ayarlarda sıkıntısız şekilde oynayabiliyormusun takılmalar vs drop düşüşü olmadan dijital versiyonunda bilgisi olan varmı ağır oyunları zevkle akıcı oynatırmı yani ?
Düşük ayardada 30 ben 144 hz monitörde oyuna alışık olduğum içim bir gün montir 60 hz geçmiş kasıyor zannetim oyun öyle problem yaşarmıyım acabahocam rdr2 30 fps onun dışında 2-3 tane daha oyun dışında her oyunu 60 fps oynarsınız
hocam ps5 optimizasyonu iyidir sabit 60 58 fps alırsınız ancak 144 fps bir oyundan 60 fps bir oyuna geçince aradaki farkı anlarsınız ancak hikaye oyunlarında zaten 144 fps almak için çok ultra bir bilgisayar lazım 4070 ti 4080 gibi ps5 4070 ti dan bile daha ucuz bir cihazDüşük ayardada 30 ben 144 hz monitörde oyuna alışık olduğum içim bir gün montir 60 hz geçmiş kasıyor zannetim oyun öyle problem yaşarmıyım acaba
hocam ps5 optimizasyonu iyidir sabit 60 58 fps alırsınız ancak 144 fps bir oyundan 60 fps bir oyuna geçince aradaki farkı anlarsınız ancak hikaye oyunlarında zaten 144 fps almak için çok ultra bir bilgisayar lazım 4070 ti 4080 gibi ps5 4070 ti dan bile daha ucuz bir cihaz
Sizce ps5 mi ps4 promuMonitörde oynarsanız rahatsız edebilir de büyük ekran TV'ye bağladığınızda pek farkettirmeyecektir.
Sizce ps5 mi ps4 promuOynatır
PS5 ve diğer tüm konsollarda oyunların grafik ayarları, çözünürlük gibi detaylar konsola özel olarak belli bir FPS değerini sabit olarak verebilmesi için ayarlıdır. Konsolun gücü neye yetiyorsa ona ayarlanır ve o konsola çıkan her oyun akıcı olur. Akıcı değilse o durumda bunu ayarlayamayan oyun yapımcısı suçlanır.Ps5 te oyunları yüksek ayarlarda sıkıntısız şekilde oynayabiliyormusun takılmalar vs drop düşüşü olmadan dijital versiyonunda bilgisi olan varmı ağır oyunları zevkle akıcı oynatırmı yani ?
Alırsam muhtemelen dijital versiyon alırım cd çokmyer kaplar ve pahalı sanal mağaza varmı steam gibi orda fiyatlar nasıl yada yıllık mesela abone olunuyormu her oyun alabiliyor muyum bedavaPS5 ve diğer tüm konsollarda oyunların grafik ayarları, çözünürlük gibi detaylar konsola özel olarak belli bir FPS değerini sabit olarak verebilmesi için ayarlıdır. Konsolun gücü neye yetiyorsa ona ayarlanır ve o konsola çıkan her oyun akıcı olur.
Ps5 tabikide 4k tv yada mönitör varsa tadından yenmez ben 4k da oynamıştım çözünürlük modundaSizce ps5 mi ps4 promu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce ps5 mi ps4 promu
hocam ps plus var aylık 80 90 civarındaydı en son içinde bayağı bir oyun var ancak oyun fiyatları en düşük oyun 500 den başlıyor playstation mağazasında cd li versiyonda 2.el cd falan bulup oynayabiliyorsun ancak dijital versiyonda mağazadan almak zorunda kalıyorsunAlırsam muhtemelen dijital versiyon alırım cd çokmyer kaplar ve pahalı sanal mağaza varmı steam gibi orda fiyatlar nasıl yada yıllık mesela abone olunuyormu her oyun alabiliyor muyum bedava
Dijital olarak sadece PS Store üzerinden oyun alınıyor. İnternet sitesinden fiyatlara bakabilirsin.Alırsam muhtemelen dijital versiyon alırım cd çokmyer kaplar ve pahalı sanal mağaza varmı steam gibi orda fiyatlar nasıl yada yıllık mesela abone olunuyormu her oyun alabiliyor muyum bedava
4K 30 fps oynanmaz bence 1080p 60 fps daha iyiPs5 tabikide 4k tv yada mönitör varsa tadından yenmez ben 4k da oynamıştım çözünürlük modunda