Bu iyi.Orta - Kaliteli ürünler varsa bildiğiniz atabilirsiniz kafamda bir bütçe yok üzmeyen bir şey olsa bana yeter.
Soğutucusuz ssd kesinlikle alma sony de tavsiye etmiyor zaten. Ben aşağıda ki modeli kullanıyorum memnunum ama satışı yok şuan.Orta - Kaliteli ürünler varsa bildiğiniz atabilirsiniz kafamda bir bütçe yok üzmeyen bir şey olsa bana yeter.
Opsiyon olarak önerebileceğiniz birsey var mı sogutuculuSoğutucusuz ssd kesinlikle alma sony de tavsiye etmiyor zaten. Ben aşağıda ki modeli kullanıyorum memnunum ama satışı yok şuan.
Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PS5 in SSD yuvasında zaten soğutucu plaka var? O plaka yetmez diyene de 300TL ye PS5e uygun daha iyi soğutucular var.Soğutucusuz ssd kesinlikle alma sony de tavsiye etmiyor zaten. Ben aşağıda ki modeli kullanıyorum memnunum ama satışı yok şuan.
Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD5 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com