YazılımKafa
80+ Silver
LaptopMasaüstüyse normal laptopta ssd için hava akışı yok.
LaptopMasaüstüyse normal laptopta ssd için hava akışı yok.
Hangi marka model bir de boş haldeki sıcaklığı mı dedin benimki stress altindakiydiLaptop
Oyunlarda böyle. Stress testinde 55 falan diye hatırlıyorum.Hangi marka model bir de boş haldeki sıcaklığı mı dedin benimki stress altindakiydi
Sadece oyun içinse çok pahalı gen 4 lerede bakmaya gerek yok yükleme ekranında bir kaç saniye için o kadar para vermeye değmez.Benim anakart gen4 ve bu kadar hızlı kast etmemiştim hocam . Oyun için kullanacağım biraz üst düzey olsun istedim, o kadar değil Öneriniz için teşekkür ederim.
Ben şuan HDD kullanıyorum, canımı en çok sıkan oyun Fifa oluyor. O yüzden hızlı SSD önerisi istedim. Muhtemelen Samsung 990 pro alacağım.Sadece oyun içinse çok pahalı gen 4 lerede bakmaya gerek yok yükleme ekranında bir kaç saniye için o kadar para vermeye değmez.
Sürekli yükleme yapılan oyunlarda ssd hızı çok farkediyor. Örneğin baldurs gate te hem oyun içi yüklemeler var, hem de hızlı kayıt ve kayıt yükleme . Ssd hızı çok farkediyorSadece oyun içinse çok pahalı gen 4 lerede bakmaya gerek yok yükleme ekranında bir kaç saniye için o kadar para vermeye değmez.