c0rbius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Çağan Mert Şimşek
- Bütçe
- 10000
Yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve ekran tercihi için 2 cihaz arasında inanılmaz derecede kalmış bulunmaktayım. Bu alacağım monitörü hem pc hem de ps5 için aynı anda kullanacağım. Şu anda elimde 24 inç ips 144hz 1ms bir monitör bulunmakta bunu da dikey şekilde konumlandırıp ikinci monitör olarak şu an aldığım monitörün yanında kullanacağım. Ben bir grafiker olarak çalıştığımdan pc de genelde after efffects ve illustrator ağırlıklı olmak üzere adobe programlarıyla çalışıyorum. Ayrıca yazılım öğrencisiyim ve bu konuda bilgisayar başında saatler geçireceğim vakitler de gelecek.
Pc de cod warzone u sıklıkla oynayan biriyim fakat konsoldaki sabit değerlerden dolayı konsolda oyuna devam edeceğim. Genel olarak bunun dışında hikayeli oyunlarda vakit geçirmeyi planlıyorum. Rekabetçi olarak warzone ve fifa harici çok nadir pc de valorant oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bir karar vermem gerekiyor.
Birisi 43 inç, 4K, VA panel, 60 hz:
Diğrei 32 inç, 2K, IPS panel, 180 hz:
Gerçekten iki monitör arasında çok kaldım ve hangisini seçmem konusunda bir fikir sahibi olamıyorum. Yakınlardaki bir oyun merkezine gidip 32 inç 180 hz monitörü yaklaşık bir 4 saat warzone da deneyimledim. Boyut olarak asla tv hissiyatının yanından geçemiyor. Oyunu 60 fps e sınırlandırınca ve 120 fps e sınırlandırınca akıcılık olarak çok fark oluyor ancak ben bu sürenin yaklaşık 2 saatini 60 fps de oynadım ve o kadar da gözüme kötü gelmedi açıkçası. Kısacası birbirine zıt ve kendi ellerinde güçlü kozları olan 2 seçenek arasında kaldım ve çıkamıyorum.
Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Pc de cod warzone u sıklıkla oynayan biriyim fakat konsoldaki sabit değerlerden dolayı konsolda oyuna devam edeceğim. Genel olarak bunun dışında hikayeli oyunlarda vakit geçirmeyi planlıyorum. Rekabetçi olarak warzone ve fifa harici çok nadir pc de valorant oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bir karar vermem gerekiyor.
Birisi 43 inç, 4K, VA panel, 60 hz:
Diğrei 32 inç, 2K, IPS panel, 180 hz:
Gerçekten iki monitör arasında çok kaldım ve hangisini seçmem konusunda bir fikir sahibi olamıyorum. Yakınlardaki bir oyun merkezine gidip 32 inç 180 hz monitörü yaklaşık bir 4 saat warzone da deneyimledim. Boyut olarak asla tv hissiyatının yanından geçemiyor. Oyunu 60 fps e sınırlandırınca ve 120 fps e sınırlandırınca akıcılık olarak çok fark oluyor ancak ben bu sürenin yaklaşık 2 saatini 60 fps de oynadım ve o kadar da gözüme kötü gelmedi açıkçası. Kısacası birbirine zıt ve kendi ellerinde güçlü kozları olan 2 seçenek arasında kaldım ve çıkamıyorum.
Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.