Neler Yeni

PS5 için hangi Monitörü alacağım konusunda inanılmaz kararsız kaldım

Hangi monitörü almalıyım?

• 32 inç, 2k, 180hz

• 43 inç, 4k, 60hz

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Bütçe
10000
Yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve ekran tercihi için 2 cihaz arasında inanılmaz derecede kalmış bulunmaktayım. Bu alacağım monitörü hem pc hem de ps5 için aynı anda kullanacağım. Şu anda elimde 24 inç ips 144hz 1ms bir monitör bulunmakta bunu da dikey şekilde konumlandırıp ikinci monitör olarak şu an aldığım monitörün yanında kullanacağım. Ben bir grafiker olarak çalıştığımdan pc de genelde after efffects ve illustrator ağırlıklı olmak üzere adobe programlarıyla çalışıyorum. Ayrıca yazılım öğrencisiyim ve bu konuda bilgisayar başında saatler geçireceğim vakitler de gelecek.

Pc de cod warzone u sıklıkla oynayan biriyim fakat konsoldaki sabit değerlerden dolayı konsolda oyuna devam edeceğim. Genel olarak bunun dışında hikayeli oyunlarda vakit geçirmeyi planlıyorum. Rekabetçi olarak warzone ve fifa harici çok nadir pc de valorant oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bir karar vermem gerekiyor.

Birisi 43 inç, 4K, VA panel, 60 hz:

Diğrei 32 inç, 2K, IPS panel, 180 hz:

Gerçekten iki monitör arasında çok kaldım ve hangisini seçmem konusunda bir fikir sahibi olamıyorum. Yakınlardaki bir oyun merkezine gidip 32 inç 180 hz monitörü yaklaşık bir 4 saat warzone da deneyimledim. Boyut olarak asla tv hissiyatının yanından geçemiyor. Oyunu 60 fps e sınırlandırınca ve 120 fps e sınırlandırınca akıcılık olarak çok fark oluyor ancak ben bu sürenin yaklaşık 2 saatini 60 fps de oynadım ve o kadar da gözüme kötü gelmedi açıkçası. Kısacası birbirine zıt ve kendi ellerinde güçlü kozları olan 2 seçenek arasında kaldım ve çıkamıyorum.

Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
2k monitör bence

Yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve ekran tercihi için 2 cihaz arasında inanılmaz derecede kalmış bulunmaktayım. Bu alacağım monitörü hem pc hem de ps5 için aynı anda kullanacağım. Şu anda elimde 24 inç ips 144hz 1ms bir monitör bulunmakta bunu da dikey şekilde konumlandırıp ikinci monitör olarak şu an aldığım monitörün yanında kullanacağım. Ben bir grafiker olarak çalıştığımdan pc de genelde after efffects ve illustrator ağırlıklı olmak üzere adobe programlarıyla çalışıyorum. Ayrıca yazılım öğrencisiyim ve bu konuda bilgisayar başında saatler geçireceğim vakitler de gelecek.

Pc de cod warzone u sıklıkla oynayan biriyim fakat konsoldaki sabit değerlerden dolayı konsolda oyuna devam edeceğim. Genel olarak bunun dışında hikayeli oyunlarda vakit geçirmeyi planlıyorum. Rekabetçi olarak warzone ve fifa harici çok nadir pc de valorant oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bir karar vermem gerekiyor.

Birisi 43 inç, 4K, VA panel, 60 hz:

Diğrei 32 inç, 2K, IPS panel, 180 hz:

Gerçekten iki monitör arasında çok kaldım ve hangisini seçmem konusunda bir fikir sahibi olamıyorum. Yakınlardaki bir oyun merkezine gidip 32 inç 180 hz monitörü yaklaşık bir 4 saat warzone da deneyimledim. Boyut olarak asla tv hissiyatının yanından geçemiyor. Oyunu 60 fps e sınırlandırınca ve 120 fps e sınırlandırınca akıcılık olarak çok fark oluyor ancak ben bu sürenin yaklaşık 2 saatini 60 fps de oynadım ve o kadar da gözüme kötü gelmedi açıkçası. Kısacası birbirine zıt ve kendi ellerinde güçlü kozları olan 2 seçenek arasında kaldım ve çıkamıyorum.

Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam ikiside kötü monitörler birisini VA panel birde 60hz gibi düşük yenileme hızı var.
G5 Monitörü çok sıcak bakılan bir monitör değil ghosting mevcut

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikiside kötü monitörler birisini VA panel birde 60hz gibi düşük yenileme hızı var.
G5 Monitörü çok sıcak bakılan bir monitör değil ghosting mevcut
Her şeyin en iyisini almaya kalkınca zaten bütçe 20k yı aşıyor bir seçim yapmam gerekiyor. 32 inç+ bir monitör öneriniz varsa buyurun. Bütçem 10k

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,249
İsim
Mert Can Ergün
27 İnç olmaz mı

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 İnç olmaz mı
32 inçi bile gidip deneyimledim ve aradığım büyük ekran deneyimine uzak göründü. Tekrar söyleyeyim ben genelde bu konsolda last of us, god of war gibi oyunlar oynayacağım. arada sırada cod girerim o kadar. Zaten şu anda 24 in monitörüm var gidp de 27 inç almanın mantığı yok

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
43 ınc samsung kullanıyorum cok memnunum

c0rbius

80+ Bronze