yani atıyorum infamous gamepasste olsaydı touchpad özelliklerini kullanabilir miydim? pc gamepass sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. xbox kolu olarak tanıtmak gerekiyormuş.Kullanılıyor, dualsenseX gibi yazılımlar touchpadi masaüstünde mouse olarak kullanmanı sağlıyor. Oyunun desteği varsa 3. parti uygulamaya gerek yok.
Infamous direkt pcde yok sanırım hocam ama gelseydi sorunsuz kullanılırdı.yani atıyorum infamous gamepasste olsaydı touchpad özelliklerini kullanabilir miydim?
Üyeliğim var hocam. Yakın zamanda kol alacağım xbox kolu mu alsam dualsense mi arada kaldım bu touchpad mevzusu yüzünden.Hocam birde neden özellikle gamepass, oyun almaktansa üyelik mi alıyorsunuz?
Gamepass dualsense'i tanıyor fakat tuş dizilimi olarak oyunun native desteğine bağlı sorun yaşanabilir.
Sadece touchpad için değmez hocam. Hem xbox hem dualsense kolum var. Touchpadi ayda yılda 1 kullanıyorum. Dualsense her yönüyle xboxtan iyi, ileride canınızın çektiği bir oyunda adaptive trigger, haptic feedback desteği olur keyifli keyifli kullanırsınız. Xboxta böyle bir şansınız yok.Üyeliğim var hocam. Yakın zamanda kol alacağım xbox kolu mu alsam dualsense mi arada kaldım bu touchpad mevzusu yüzünden.
haklısınız. gamepasste dualsenseyi sınırlıyor titreşim vb. ama farklı platformlarda tam performans kullanılabilirmiş. şu an için tek derdim gamepass'in touchpad mevzusuydu onun dışında dualsense daha mantıklı geliyor. bir de aklıma takıldı gyro sensor ya da motion sensor özelliklerini de gamepassteki destekleyen oyunlarda kullanabilir miyim?Sadece touchpad için değmez hocam. Hem xbox hem dualsense kolum var. Touchpadi ayda yılda 1 kullanıyorum. Dualsense her yönüyle xboxtan iyi, ileride canınızın çektiği bir oyunda adaptive trigger, haptic feedback desteği olur keyifli keyifli kullanırsınız. Xboxta böyle bir şansınız yok.